Bitfinex, borsa platformuna çok önemli bir güvenlik özelliği ekledi
Bitfinex, borsa platformuna çok önemli bir güvenlik özelliği ekledi

Son Dakika: Bitfinex Borsası, para yatırma işlemlerini tekrar başlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para birimi borsası Bitfinex Borsası, 11 Ekim tarihinde tüm para yatırma işlemlerini durdurduğunu açıkladı.

Bitfinex Borsası, tüm para yatırma işlemlerini tekrar başlatıyor

Bitfinex, tüm para yatırma işlemlerini durdurduğunu açıkladığında sektörde borsanın iflas ettiği yönünde söylentiler yayılmaya başladı. Ayrıca bu söylentiler borsadan ciddi kripto para yatırımcısının paralarını çekmesine neden oldu. Ancak Bitfinex, bu söylentilerin asılsız olduğunu borsanın çalışma şeklinde herhangi bir sorun olmadığını ve şirketin iflas etmediğini belirtti.

Ayrıca borsa, 2013 yılından beri küçük bir ekip ve düşük işletme maliyetiyle faaliyet gösteren çok az sayıdaki borsadan biri olarak sektörde yer almaya devam edeceğini de vurguladı.  Bitfinex’in desteklediği Tether ise bu iflas söylentileri ile fazlaca değer kaybetti. Bitfinex dün Twitter aracılığıyla tüm para yatırma işlemlerini tekrar açmak için çalıştıklarını açıkladı. Bugün ise borsa para yatırma işlemlerinin birkaç saat içinde açılacağına yönelik duyuru yaptı. Bitfinex Twitter aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Yeni para yatırma sistemimizi önümüzdeki birkaç saat içinde gerçekleştirmeyi umuyoruz. Lütfen daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin