APTOS fiyat analizi, apt fiyat, aptos fiyat, güncel aptos analizi, aptos analizi, aptos alınır mı, aptos satın al - Kripto Para Haber

Aptos fiyat analizi: Boğa eğilimi hakim olurken APT 8.25 dolar seviyesinde hızla yükseliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aptos fiyat analizi, bugün fiyatta hafif bir iyileşme gösterdiği için boğa eğilimli bir tablo sergiliyor. Fiyat, $8.25 seviyesine kadar hafifçe yükselmiştir. Fiyat hareketi oldukça dar bir aralıkta seyretmiş olsa da, düşüş eğilimi şimdilik durmuş durumda ve boğalar bundan faydalanmaya çalışıyorlar.

Ayılar, APT için güçlü bir destek görevi gören $7.79 seviyesine değinmiş, bu seviyeyi kısa bir süre test ettikten sonra varlık fiyatında bir yükseliş trendi görülmüştür. Direnç seviyesi $8.32’de bulunuyor ve eğer bu seviye aşılabilirse, daha fazla boğa eğilimi ortaya çıkabilir.

Aptos fiyat analizi 1 günlük grafik: Boğalar, bir sonraki hedef olarak $8.50’yi takip ediyor.

1 günlük Aptos fiyat analizi, yavaş bir boğa momentumunu işaret ediyor. Bununla birlikte, boğalar piyasayı domine ederek bugün fiyatta daha fazla bir artışa sebep oldular. Boğalar, fiyatı $8.25 seviyesine taşıdılar ve şu anda koin son 24 saatte %3.48’lik bir fiyat artışı gösteriyor. Boğa ve ayı güçleri dengede olmuş olsa da, son zamanlarda boğa eğilimi daha belirgin hale gelmiştir.Aptos fiyat analizi, aptos fiyat grafiği, aptos fiyatı, aptos analiz

9-EMA, 20-EMA’nın üzerinde bulunduğundan, boğaların mevcut durumun kontrolünde olduğunu göstermektedir. Hareketli ortalama göstergesi şu anda $8.69 seviyesinde bulunmakta ve 50 günlük hareketli ortalama ise $8.27 olarak kaydedilmektedir. MACD göstergesi de boğa geçişini göstererek fiyatta daha fazla bir artışın olduğunu yansıtmaktadır. Sinyal çizgisi (turuncu), MACD çizgisinin (mavi) üzerinde bulunmakta ve bu durum boğalar lehine olduğunu göstermektedir. Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise 32.27 seviyesinde ve yükselişte olduğundan boğa görünümünü yansıtmaktadır, bu da coinin yakın gelecekte büyüme potansiyeline sahip olduğunu göstermektedir.

Aptos fiyat analizi: Son gelişmeler ve ileri teknik göstergeler

Aptos fiyat analizi için 4 saatlik grafik de boğa sinyalleri veriyor. Son birkaç saat boyunca boğalar fiyat grafiklerinde hüküm sürdü, ancak fiyatta büyük bir artış görülmedi. Piyasada yeşil mumlar hakim oldu ve güçlü bir boğa eğilimi devam ederse daha fazlasını görmeyi bekleyebiliriz.

image 499

MACD göstergesi, boğaların hala kontrolde olduğunu gösteren sürekli bir boğa geçişini gösteriyor ve bu, $8.50 seviyesinin aşılmasıyla daha da güçlenecektir. -.14 seviyesindeki MACD çizgisi, -0.19 seviyesindeki sinyal çizgisinin üzerinde bulunuyor, bu da boğaların hala kontrolde olduğunu gösteriyor. RSI göstergesi de boğa sonucunu destekliyor, nötr bölgede olan 47.13 seviyesinde bulunuyor ve aşırı alım bölgesinden geri çekiliyor. Hareketli ortalama göstergesi de boğa görünümünü yansıtıyor, 50 günlük hareketli ortalama 200 günlük hareketli ortalamayı yukarıdan kesiyor.

Aptos fiyat analizi sonucu

Aptos fiyat analizi, bugün için boğa eğilimli olduğunu gösteriyor çünkü boğalar kripto para biriminin fiyatını daha da artırmış durumda. En son fiyat trend çizgisi yukarı doğru şekilleniyor ve boğalar kontrolde kalmaya devam ederse, yakın gelecekte $8.25 seviyesinin üzerinde daha fazla bir fiyat artışı görülebilir. Teknik göstergeler de Aptos için boğa görünümünü destekliyor, çünkü hepsi Aptos için olumlu sinyaller veriyor. $8.32 direnç seviyesi varlık için önemli bir kilometre taşı olacak ve bu seviyenin aşılması daha yüksek seviyelere çıkmasını sağlayabilir.

cyrptopolitan.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin