Polkadot analizi, polkadot fiyat, polkadot güncel, dot fiyat analizi, dot güncel, dot analizi

Polkadot fiyat analizi: Boğalar düşük güç gösterirken DOT $5.35 seviyesinde dalgalanıyor.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğa eğilimi yavaşlamaya başladığından, bugünkü Polkadot fiyat analizi, kripto para birimi fiyatının sadece hafifçe artarak $5.35 seviyesine ulaştığını gösteriyor. DOT/USD fiyatının bugün hırpalanarak değiştiği göz önüne alındığında, çok mütevazı bir fiyat artışı bildirilmiştir. Bugünkü fiyat salınımı orta düzeydedir ve bunu gösteren göreceli güç endeksi (RSI) eğrisinin mükemmel düzleşmesinden de anlaşılabilir. Dün fiyat belirgin bir şekilde yükseldiğinde önemli bir geri tepme oldu, ancak bundan önce gerçekleşen kayıptan daha az oldu.

DOT/USD 1 günlük fiyat grafiği: DOT boğaları $5.5’i geri alamıyor

Bir günlük Polkadot fiyat analizi, mütevazı bir fiyat artışıyla gün içindeki yan hareketi destekliyor. 19 Nisan 2023’ten bu yana ayıların kontrolünde olan fiyat düşüş eğilimini sürdürdü. Bugün, fiyatta hafif bir artış oldu ve $5.35’e yükseldi, önceki 24 saat içinde değerine %2.74 ekleyerek. Ancak, koin geçen hafta %7.70 kaybetti ve eğilim negatif yönde devam etti. Hareketli ortalama (MA) değeri $5.48’dir ve bu, mevcut fiyatın üzerindedir.

Polkadot fiyat grafiği, DOT grafiği, DOT/USD grafiği

Polkadot fiyatı için, Bollinger bantları son zamanlarda bir miktar ayrışmış durumda ve bu nedenle volatilite artıyor. Şu anda Bollinger bantları göstergesinin üst değeri $6.17 seviyesinde işlem görüyor, bu direnci gösterirken, alt değeri $5.21 seviyesinde işlem görüyor ve DOT fiyatı için destek seviyesini gösteriyor. Boğalar fiyatı daha fazla yükseltemiyor çünkü Göreceli Güç Endeksi (RSI) eğrisi tam olarak 36 düzeyinde düz bir şekilde seyrediyor, bu da piyasanın her iki tarafının da herhangi bir momentumu olmadığını gösteriyor.

Polkadot fiyat analizi: Son gelişmeler ve ileri teknik göstergeler

4 saatlik Polkadot fiyat analizine göre, işlem gününün başında bir artışı takiben kripto para çifti fiyatı dün geri dönüş yapmıştı. Boğalar önde olsa da, fiyat son dört saatte bir kez daha düştü ve neredeyse günün başındaki artışla aynı seviyeye geldi. Fiyatın yükseliş eğilimini durduran satış baskısı nedeniyle, şu anda yaklaşık olarak $5.35 civarında bir düzeye yerleşmiş durumda.

POLKADOT fiyat analizi, DOT fiyat analizi, güncel dot analizi, dot

Düşük volatilite nedeniyle fiyatın yatay seyirde devam etmesi mümkündür. Bollinger bantlarının üst değeri $5.50 seviyesinde ve DOT için direnci temsil ederken, alt değeri $5.16 seviyesindedir ve saatlik bazda en güçlü destek seviyesini temsil eder. Bollinger Bantlarının ortalaması ise $5.33’tür. RSI skoru benzer şekilde 49 düzeyinde kilitlenmiştir ve hafif bir aşağı eğri, mevcut satış faaliyetini göstermektedir. Bu durum, fiyatın henüz net bir yönde hareket etmediği açıktır.

 

cyrptopolitan.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin