Bitcoin yatırımlarında hamle sırası Tesla'nın ardından Apple'da mı?
Bitcoin yatırımlarında hamle sırası Tesla'nın ardından Apple'da mı?

Apple, yeni kripto para projesini tanıtıyor: İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

5 Haziran Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı (WWDC)’nda teknoloji devi Apple iOS 13 yazılım sürümü lakaplı bir kriptografik geliştirici aracı olan “CryptoKit”i tanıttı. Şimdi ise CryptoKit’in detayları ortaya çıktı.

Apple “CryptoKit”i sunuyor

Aşağıdaki videodaki ana notun tamamına bakabilirsiniz:

Yukarıdaki videoda ortaya konan CryptoKit, daha iyi desteği olan uygulamalar için daha fazla güvenlik işlevselliği oluşturmalarına olanak tanıdığından, öncelikle geliştiricilere odaklanıyor. Apple’ın geliştirici web sitesinde belirtildiği gibi:

CryptoKit, basit bir karma hesaplamanız veya daha gelişmiş bir kimlik doğrulama protokolü uygulamanız gerekip gerekmediğini, kriptografik işlemler gerçekleştirmeyi hiç olmadığı kadar kolay ve güvenli kılan yeni bir Swift çerçevesidir.

Kripto para ile ilgili diğer Apple gelişmeleri

Kripto ile ilgili diğer Apple gelişmelerine gelince, geçen ay kripto para cüzdanı Spend uygulaması,  Apple Pay işlevselliğini entegre etti. Bu kullanıcıların uygulamayı 20 farklı kripto ile finanse etmelerini ve fiat’a dönüştürmelerini sağlayarak Apple Pay ile harcamalarını sağladı. Apple yakında kendi kripto para cüzdanı ile mi çıkacak? Aşağıdaki yorum bölümünde ne düşündüğünüzü bize bildirin.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin