İşte Bitcoin’in tarihsel olarak izlediği trend ve görülebilecek seviyeler
İşte Bitcoin’in tarihsel olarak izlediği trend ve görülebilecek seviyeler

Genç Bitcoin milyonerinden çok konuşulacak BTC tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genç Bitcoin milyoneri Erik Finman, 2018’de Bitcoin’in öldüğünü açıkladı. Ancak Erik Finman şimdi yeni kripto hizmetini kullanarak BTC’yi tekrar diriltmeyi planlıyor.

Bitcoin piyasası tersine döndü ve daha fazla artış yolda!

Geçen yıl, genç kripto milyoneri Erik Finman, Bitcoin ve bütün kripto pazarının öldüğünü iddia etti. Bu olay, ilk on kripto para değerinin neredeyse yüzde 90’ını kaybettiğinde düşüş piyasasının ortasında gerçekleşti. Şimdi Forbes, Erik Finman’ın Bitcoin fiyatının 2017’deki 20.000 dolara tekrar yükselmesinin bir yolunu bulduğunu düşünüyor.

2019’da, Bitcoin fiyatı tersine döndü ve bir süredir yükselişe geçti ve bu ilk on kripto para varlığının yükselişini beraberinde getirdi. Bunun nedenlerinden biri, Silikon Vadisi’nin kripto ödemelerinin entegrasyonuna ilgi duymasıydı. Ayrıca Erik Finman, Facebook, AT&T ve diğerleri gibi büyük şirketlerin kripto paraları benimsemesiyle birlikte Bitcoin fiyatını bu yıl sonuna kadar 20.000 dolara itecek bir planı olduğunu söyledi.

Erik Finman: “2019’da, Bitcoin yeni ATH’ler görecek.”

Forbes’e konuşan Erik Finman, 2019’u kripto için yeni bir 2017 zirvesi görülecek yıl olarak nitelendirdi ve Bitcoin milyoneri, BTC’nin mevcut tüm sorunlarını çözebilirse dünyanın en büyük kripto parası statüsünü koruyabileceğini söyledi. Erik Finman konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin adım adım ilerliyor ve şu anda teknoloji ve finans endüstrisinde meydana gelen her şey Bitcoin’in fiyatını arttırıyor. Çünkü Blockchain en son teknolojidir.

Bitcoin milyoneri: Bitcoin ‘dünyanın en sevilen kriptosu’ statüsünü koruyabilir

Finman, eğer BTC’nin hayatta kalmasını ve ‘dünyanın en sevilen kriptosu’ statüsünü korumasını istiyorlarsa Bitcoin topluluğunun dört yönde çalışması gerektiğini söyledi. Bunlar düşük işlem ücretleri, toplum içindeki kavgaların sona ermesi ve daha yüksek kitlesel kabul. Bitcoin kullanımı ile ilgili olarak Finman, CoinBits adlı bir BTC servisi üzerinde çalışıyor.

Zaten 10 kişilik bir kadrosu ve 10.000 kullanıcısı var. CoinBits, ABD’li müşterilerin kredi kartlarını kullanarak Bitcoin’i küçük miktarlarda satın almalarını sağlar. Finman, bunun gerçek dünyadaki BTC alımlarını artıracağını belirtiyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin