Apple yöneticisi: “Bitcoin ve kripto paralar büyük potansiyele sahip!”
Apple yöneticisi: “Bitcoin ve kripto paralar büyük potansiyele sahip!”

Apple kripto yapımlarına karşı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Apple kripto analisti Anthony Pompliano’nun Off the Chain podcast’ini iTunes’tan kaldırdı.

Morgan Creek Digital’in partnerlerinden kriptoanalist Anthony Pompliano, dün “Off the Chain” adlı podcast’in iTunes’dan herhangi bir uyarı ya da sebep olmaksızın kaldırıldığını belirtti.

Geçen hafta yayınlanan son bölümde Pomp, Bitcoin için nihai tartışmayı ele aldı. Bölümün yoğun ilgi gördüğünü ve ABD yatırım kategorisinde 4. sıraya ulaştığını söyledi ve ekledi: 

Hiçbir uyarı almadık. Nedenini bilmiyoruz.

Apple kripto yapımlarına karşı savaş mı açtı?

Tüm bu gelişmeler akıllara ”Apple sebep göstermeden kripto yapımlarına karşı mı duruyor?” sorusunu getirirken, bir Twitter kullanıcısı, Pomp’a iTunes’taki diğer kripto podcast’lerine benzer bir şey olup olmadığını sordu. Pomp yaptığı açıklamada şöyle belirtti:

Hiçbir fikrim yok. Güçlü bir mesaj verdiğimizden ötürü zirveye çıktık ve Apple bizi indirdi. Uyarı yok. Açıklama yok. Yardım yok.

Başka bir Twitter kullanıcısı podcast’in Google Play’de hala ulaşabilir olduğunu eklerken, Pomp da Spotify ve Linsyn’e de yüklendiğini ancak sadece iTunes’ta böyle bir sorunla karşılaşıldığını belirtti. Podcast’i Apple silmeden önce cihazlarına indirmiş olanlar hala ulaşım sağlayabiliyorlar.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak: “Kripto para ve Blockchain bana bilgisayarların ilk günlerini hatırlatıyor.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin