digibyte
Apple Digibyte uygulamasını onayladı… Digibyte Appstore’da yerini almaya hazır!

Apple Digibyte uygulamasını onayladı… Digibyte Appstore’da yerini almaya hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digibyte vakfı temsilcilerinden Josiah Spackman, bu sabah Medium hesabında Digibyte uygulamasının Apple tarafından kabul edildiğini ve Appstore’da yayınlanmaya başladığını duyurdu.

Josiah yayınladığı Medium gönderisinde, ayrıca Apple tarafından kabul edildiğini gösteren ve uygulamanın 24 saat içinde Appstore’da yerini alacağını belirten görseli de paylaştı.

Digibyte uygulamasının iOS uyumlu olması ile ve Digi-ID desteği sayesinde kullanıcılar, iOS işletim sistemli Apple cihazları ile Digibyte’larını kaydedebilir, saklayabilir, harcama ve gönderim yapabilirler.

Apple’ın kripto piyasası ile ilgili uygulamalarda normalde olduğundan çok daha hassas davranmasından dolayı Spackman’ın da bildirdiği gibi oldukça titiz bir süreç yaşandı. Bu süre zarfında bir Apple uygulaması geliştirici hizmet olan TestFlight ekibi ile hassas bir çalışma yürütülerek, uygulamanın beta versiyonu bu ekipte bulunan kullanıcıların geri bildirimleri ile geliştirildi.

Appstore’da 50’den fazla dil desteği ile sunulan uygulama, başlangıç sürümü ile indirilebilecek olup, ekip, uygulamanın Apple Store’daki en iyi Blockchain uygulaması olacağı konusunda oldukça iddialı. Ve bu iddiaları sürdürmek için Spackman uygulama ile ilgili devamlı güncelleme ve geliştirme çalışmalarının olacağını dile getiriyor.

Ayrıca Digibyte ekibi diğer bir uygulaması olan “DigiWallet” cüzdan uygulamasının da henüz TestFlight çalışmalarının devam ettiği de verilen bilgiler arasında. DigiWallet uygulamasının da test çalışmaları bittikten sonra iki uygulama planlarına göre 3-6 ay arası bir zamanda beraber kullanılabilecek.

Digibyte Nedir?

Resmi web sitesinden de teyit ettiğimiz bilgilere göre Digibyte, halka açık, hızla büyüyen ve merkezsiz yapıda çalışan bir blok zincir. Digibyte genel olarak, para, bilgi, mülk ya da önemli dijital veriler gibi değerli objelerin imha edilmesine, taklit edilmesine veya siber saldırı gibi yollarla çalınmasına karşılık bir koruma sağlayan dijital varlıktır.

Digibyte’lar yine firmaya ait Blockchain üzerinden gönderilebilir. Ve daima gezegen üzerindeki binlerce bilgisayar üzerinden merkezsiz olarak değişmez bir “public ledger” üzerine kaydedilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin