Apollo Currency (APL) HitBTC listelenmesi için 400.000 dolar ödedi
Apollo Currency (APL) HitBTC listelenmesi için 400.000 dolar ödedi

Apollo Currency (APL) HitBTC’de listelenmeyi reddetti ve McAfee’den tam destek aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bazı büyük kripto para borsalarında listelenme sürecinin sadece bir sarsıntı olarak tanımlanması mümkün. Kripto paraların çaresizliğini kullanan bazı borsalar, genellikle imtiyazlı ve dürüst olmayan şemalarla, daha çok para talep ediyor. Ve bazı durumlarda, parayı aldıktan sonra bile kripto paraları listelemiyorlar. Apollo Currency (APL) yakın zamanda Kucoin Borsası’nın elinde böyle bir muameleye maruz kaldı.

Apollo Currency (APL) HitBTC listelemesi için 400.000 dolar ödedi

Kripto paranın şansları HitBTC ile daha iyiydi, 400.000 dolar ödemeden sonra Apollo kalite beklentilerini karşılayan ve listelenmeyi hak eden bir proje olduğuna HitBTC karar verdi. Tüm hakları alan Apollo Currency (APL) çok mutlu olmalıydı. Ancak kripto para, McAfee Alliance’a katıldı ve HitBTC’ye karşı projelerden ve kullanıcılardan gelen şikayetlerin farkına vardı ve bir şeylerin doğru olmadığını fark etti.

https://twitter.com/ApolloCurrency/status/1037805838591639552

Kendilerine sormaları gereken soru basitti: Bizim başımıza gelmediği sürece kötü olayların başka insanların başına gelip gelmemesi sorun değil mi? Eski bir sorudur, belki de en eskilerden biri ve hala birçok cevap yanlıştır. Apollo Currency (APL) doğrusunu yaptı. İyi niyetle, böyle kötü bir itibara sahip bir kurumla ortak olamayacaklarına karar vererek, listelenmeyi reddettiler.

HitBTC’ye savaş açan McAfee, Apollo kararına Twitter’dan destek verdi

Team McAfee’nin kurucusu ve McAfee Alliance’ın ruhani vaftiz babası John McAfee, Twitter’da “doğru olanı yapmak”, daha dürüst, karşılıklı görüş alışverişinde bulunan bir video açıklaması yayınlayarak Apollo’ya şu şekilde destek veriyor:

Bunu yapmak, dolandırıcılara ve kripto muhaliflere güçlü bir mesaj gönderirdi, devlerin yolsuzlukları yüzünden küçük adamların acı çekmesine izin veremeyiz.

Kısa vadeli sonuçtan bağımsız olarak, Apollo için uzun vadeli gelecek parlak. Ancak, kişisel kazanımdan önce dürüstlüğü bu koşullar altında davranış için altın standart olarak belirlediler. Böyle bir temel üzerine inşa edilen bir projenin başarısından sadece iyi şeyler gelebilir. Öte yandan, HitBTC için gelecek kasvetli görünüyor. Kötü niyetle hareket ettiğine inanmak için bu borsa hakkında çok fazla rapor geldi. Zehirli ağacın meyvesi gibi, başlarına da iyi bir şey gelmeyecek gibi görünüyor. Neyse ki kripto dünyasında, bu dolandırıcıların yakalanmasının bir yolu var.

Loggiaonfire

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin