featured

Apecoin fiyat tahmini: APE piyasaya ayak uydurabiliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasaya kısa sürede adapta olan Apecoin, yüksek fiyatlanmasıyla dikkat çekiyor. Toplam arzı fazla olsa da şu piyasadaki kısıtlı arz ile fiyatı biraz daha örtüşüyor. Ayrıca yatırımcıların ilgi göstermesi fiyatın yukarda kalmasını sağlıyor. Peki Apecoin fiyat tahmini için neler söylenebilir?

Apecoin fiyatı, 28 Mart Pazartesi günü kazancına devam ediyor. Üst üste üçüncü gün için kazançları kilitliyor. Bununla birlikte, boğalar daha yüksek seviyelere yakın inançtan yoksun duruyor. Ayrıca, teknik gösterge, yükseliş trendinin devam etmesinden önce fiyatta küçük bir geri çekilme olduğunu gösteriyor.

Apecoin fiyat tahmini, %35’lik bir artışla 9,51$’ın en düşük seviyesinden yükselen trend çizgisi boyunca yukarı doğru ilerledi. Fiyat, 26 Mart’ta yükseliş eğilimini bir kez test etti. Daha yüksek seviyeyi etiketlemek için geri döndü. Bu, aynı zamanda önemli bir 20 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) 12.85 dolarda kırılmaya işaret ettiğini gösteriyor. Bu da altta yatan bir yükseliş akımına işaret etti.

Apecoin fiyat tahmini: Yukarıda güçlü direnç var

Şu anda, APE fiyatı 4 saatlik grafikte 15.50$ civarında yukarı dirençle karşı karşıya. Alternatif yeşil ve kırmızı şamdanların oluşumu, boğalar ve ayılar arasındaki mücadeleyi gösteriyor. Fiyat 14.65 dolar civarında ortaya çıkan son desteğin altına düşerse, kripto para biriminde daha fazla düşüş görülebilir.

Yoğun satış baskısı, 26 Mart’ın dip seviyelerini 12.24$’da gösterebilir. Aksine, fiyat seansın yüksek seviyesini korumayı başarırsa, 18 Mart’ın yükseği 18 doları test edebilir.

Yazı anından itibaren, APE/USD gün için %8 artışla 15$ seviyelerinde dolaşıyor. Coinmarketcap’e göre tokenın 24 saatlik işlem hacmi 1.354.080 dolar. Genel olarak, artan hacim ile birlikte fiyattaki artış bir yükselişe işaret.

Teknik göstergeler

RSI: 4 saatlik Göreceli Güç Endeksi, 24 Mart’tan bu yana fiyatla negatif ayrışma gösterdi. Göstergedeki herhangi bir düşüş, fiyattaki düşüş görünümünü güçlendirebilir.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, tarafsız bir görünümle orta çizginin üzerinde kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin