Cardano kritik eşikte
Cardano kritik eşikte

Cardano’da kritik seviye belli: Altında kalınırsa kabus, üstüne çıkılırsa rekor yolculuğu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatındaki son yükselişin arkasında, grafikte görülen “bayrak deseni” kırılması vardı. Alım baskısındaki artış yükseliş trendinin devam ettiğini gösterirken, rallinin ardından ADA fiyatı 1,20 doları da geçti.

  • ADA fiyatında bir bayrak formasyonunun yükseliş yönlü koptuğunu görmekteyiz.
  • RSI eğimi, aşırı alım bölgesine yeniden giriyor.
  • ADA’nın gün içi işlem hacmi 2,18 milyar dolar ve %98’lik bir artışa işaret ediyor.

TradingView Chart

ADA/USDT paritesindeki talep artışı 0,85 dolar seviyesine yakınken, ralli 1 dolar civarında bir üçgen oluşturmadan önce pek çok direnç seviyesini kırdı. Üçgen 4 saatlik grafikte, son 24 saatteki %5’lik sıçramanın yükseliş eğilimi ile oluşan bir bayrak formasyonuna yol açtı.

Kopuş sonrasında 1,25 dolardan daha yükseğe gidememesine rağmen yükselişin devam ettiğini görüyoruz. Alternatif olarak, 1,25 dolardaki yükseliş reddi, artan satış faaliyetini tehdit ediyor ve bu da 1,17 doların altına, 1 dolarlık psikolojik bariyere düşüşle sonuçlanabilir.

Cardano (ADA) için teknik göstergeler ne anlatıyor?

ADA rallisi 20-EMA çizgisinden sürekli destek almaya devam ediyor. Ayrıca önemli EMA’larda (20, 50, 100 ve 200) görülen olumlu manzara boğaların bu kısa vadeli rallide üstünlüğü koruduğunu gözler önüne seriyor.

ADA fiyatı, RSI grafiğindeki belirgin düşüş görüntüsüne rağmen yükselişin devam edeceğine dair bir modeli tetikledi. Gösterge yeniden yükselmeye başladı ve aşırı alım bölgesine yaklaştı.

Direnç seviyeleri: 1,2 ve 1,6 dolar

Destek seviyeleri: 1 ve 0,78 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin