Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!
Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!

Anthony Pompliano’dan 6 haneli Bitcoin tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son zamanların en düşük seviyelerinde toparlandı. Anthony Pompliano, 2021 sonunda 100.000 dolara ulaşmasını bekliyor.

Anthony Pompliano: “Bitcoin (BTC) 2021 sonunda 100.000 dolara vuracak.”

En popüler kripto varlığı, Aralık 2018’deki epik bir çöküşten sonra yükselirken, uzmanlar ve kripto meraklıları yükseliş tahminlerinde daha cesur hale geldi. Bu nedenle, kripto varlık yönetimi şirketi Morgan Creek Digital Assets’in kurucu ortağı olan Anthony Pompliano Bitcoin’in 2021’in sonunda 100.000 dolara çıkacağını tahmin ediyor. 

BloxLive.tv ile yaptığı röportajda Anthony Pompliano, fiyatın hem geleneksel hem de yenilikçi varlıklara aynı oranda uygulanabilir olan klasik arz ve talep piyasaları tarafından daha yüksek fiyatta olacağını belirtti.  Ayrıca, Mayıs 2020’de planlanan ve yaklaşmakta olan halving’in fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarma potansiyeli ile güçlü bir yükseliş faktörü olacağının altını çizdi. 

Anthony Pompliano: “Libra, Bitcoin boğa piyasasını destekleyecek.”

Uzmana göre, fiyat bu olaydan önce istikrarlı bir şekilde artacak:

Geçen yılın Ağustos ayında, Bitcoin’in 10.000 dolara dönmeden önce 3.000 dolara ineceğini tahmin ettim. Aslında bunu başardım. Şimdi 100.000 dolara çıkacağını düşünüyorum, ancak daha fazla oynaklık olacak: Haziran ayında gördüğümüz gibi parabolik koşu olacak. Bundan sonra %20-30 oranında düşüş olacak.

Bu arada, kurumsal ilgi zaten güçlü ve büyümekte ve bu durum fiyat artışını daha da olası kılıyor. Böylece, Morgan Creek‘in başkanı Facebook’un Libra’sının boğa piyasasını destekleyeceğine inanıyor:

İnsanlar Zuckerberg’den hoşlanmayabilir, ama kimse onun aptal olduğunu düşünmüyor. Libra, Bitcoin boğa piyasasını destekleyecek.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin