Bitcoin için yeni kurumsal dalga yolda olabilir! Galaxy Digital açıkladı
Bitcoin için yeni kurumsal dalga yolda olabilir! Galaxy Digital açıkladı

Anthony Pompliano: “Wall Street bankaları, Bitcoin için Libra’dan daha büyük bir tehdit.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook’un Libra isimli kripto parası açıklamasının ardından Libra  yapısının ardındaki tartışmalar, merkezileşmeden projenin ardındaki organizasyonların miktarına kadar büyük ölçüde eleştirildi. Şimdi Anthony Pompliano, Wall Street bankalarının Bitcoin ve kripto paralar için Libra’dan daha büyük bir tehdit oluşturduğunu ima ediyor.

Pompliano: “Asıl amaç yalnızca kontrol ettikleri bir merkez bankası oluşturmak.”

Kripto para biriminin temelde gelişmesine rağmen, kripto para biriminin dünyasının gizlenmiş bir dijital para birimiyle kirleneceğinden korkuluyor. Ancak başarılı BTC tahminleriyle bilienen ünlü uzman Anthony Pompliano, Wall Street bankalarının Bitcoin ve kripto paralar için Libra’dan daha büyük bir tehdit oluşturduğunu ima ediyor.

Başlangıçta kripto para birimleri büyük ölçüde finansal kuruluşlar tarafından doğal değerlerden yoksun olduğu için eleştirildi, şu anda farklı ekonomik ve finansal sektörlerden daha fazla sayıda finans endüstrisi oyuncusu sektöre giriyor ve bu Wall Street bankaları ile ilgili bir istisna değil. Goldman Sachs ve Wells Fargo’nun kendi dijital para birimlerini geliştirmesine değinen Pompliano, asıl amacın “yalnızca kontrol ettikleri bir merkez bankası” oluşturmak olduğunu işaret ediyor.

Ünlü uzman: “Wall Street bankaları, Bitcoin için Libra’dan daha büyük bir tehdit.”

Bankalar hakkında Federal Rezervi devirmeye ilgi duyduklarını söyleyen Pomp, bankaların dijital para birimleri oluşturmayı ve ABD dolarını ortadan kaldırmayı hedefledikleri konusunda ısrar ediyorlar. Ünlü yatırımcıya göre isterler, böylece “Kurumsal Merkez Bankası” oluştururlar. Pompliano, düzenleyicilerin Wall Street bankalarını, bağımsız bir şekilde kurumsal bir merkez bankası oluşturma yeteneklerinden doğabilecek muhtemel sistematik risklerden dolayı sınırlamaları gerektiğine inanıyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin