Bloomberg yeni Bitcoin tahmini ile kafaları karıştırdı! Fiyat sıfıra mı iniyor?
Bloomberg yeni Bitcoin tahmini ile kafaları karıştırdı! Fiyat sıfıra mı iniyor?

Anthony Pompliano: Gelecek Bitcoin boğa koşusu “daha önce gördüğümüz her şeyden daha büyük” olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto yatırım şirketi Morgan Creek Digital’in kurucusu, Bitcoin ve kripto paralardaki kurumsal yatırım patlamasının, pazarın gördüğü herhangi bir şeye benzemeyen bir boğa dalgasını tetikleyeceğini söylüyor.

Bitcoin ve kripto en hızlı büyüyen sektörlerden biri olacak

Görevdeki varlık yöneticilerinin hareketleri hakkındaki yeni bir yayında, Anthony Pompliano, neden kripto ve Blockchain’e yatırım fırsatlarının “gelecek 10 yıl içinde alternatif varlık yönetimi alanında en hızlı büyüyen sektörlerden biri” olacağına inandığını açıklıyor. Pompliano’ya göre, alternatif varlık yöneticilerinin görmezden gelmesi imkansız hale geldi diyerek şu şekilde açılıyor:

Bu firmalar alana girmeye başladığında, birçoğu yetenekli ve deneyimli kripto yatırımcıları işe almak için çok fazla para harcamayı ya da Blockchain ve kripto konusunda uzmanlaşmış varlık yönetimi şirketlerini satın almak için para ödemeyi seçecek. Stratejinin tanımlanması kolay olmakla birlikte, bazı karmaşıklıklar olabilir.

Ancak bu konular sonunda çözülecek ve alternatif varlık yönetimindeki konsolidasyonun makro eğiliminin, kripto varlık yöneticilerini içerecek şekilde yayılacağını tahmin ediyorum. Bunun nedeni, her alternatif yöneticinin önümüzdeki on yıl içinde ‘kripto endüstrisindeki’ fonları yönetmeye zorlanmasıdır.

Pompliano, biraz gecikme olacağını ve daha fırsatçı ve açık fikirli yöneticilerin en fazla ödülü kazanmasını beklediğini şu şekilde söyledi.

Bazı firmalar ayaklarını sürükleyecek ve endüstrinin nasıl işlediğini görmek için bekleyecekler. Diğerleri fırsatçı olacak ve başından başlayarak önemli bir avantaj elde edecekler. 2017’nin boğa piyasasının büyük olduğunu düşünüyorsanız, alternatif varlıklara tahsis edilen trilyonlarca doların gelmesini bekleyin.

Bir sonraki boğa piyasası daha önce gördüğümüz her şeyden daha büyük olacak.

Morgan Creek Digital’ın fonu, Blockchain çözümleri kurmaya odaklanan şirketlere yatırım yapıyor ve Bitcoin gibi kripto para birimleri konusunda küçük bir yüzdeye sahip oluyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin