Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”
Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”

Anthony Pompliano: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, 2021 Bitcoin fiyat tahminlerini ve uykularını kaçırmasına neden olan Bitcoin tehditlerini paylaştı.

Pomp: “Bitcoin ile ilgili bu tehditler uykularımı kaçırıyor”

CNBC’nin Squawk Box programında verdiği röportajda Pompliano, Bitcoin ve kripto varlıklarının genel olarak değerinin değerini nasıl kaybettiğini analiz etti.

Pomp, endişelendiği en büyük iki şeyin koddaki hatalar ve olası bir jeopolitik saldırı olduğunu söylüyor.

Kodda bir hata veya buna benzer bir şey yaşanırsa her zaman kendiliğinden sıkıntılarla karşı karşıya kalırız. İkinci şey ise birden fazla ulus devletin gerçekten agresif koordineli eylemini gördüğümüz bir tür jeopolitik risk olacaktır.

“BTC durmak bilmeyen yükselişine devam edecek.”

Endişelerine rağmen Pomp, Bitcoin’de hâlâ yükseliş öngördüğünü açıkça belirtiyor. Bitcoin fiyatının arz ve talebe göre düştüğünü ve nihayetinde daha az BTC bulunduğunu, ayrıca onu isteyen daha fazla insan olduğunu söylüyor.

Bunların gerçekleşme olasılığının çok düşük olduğunu düşünüyorum, bu nedenle kısa vadede böyle bir şey olmayacak gibi görünüyor. Pantera Capital’den, Square’in günlük yeni gelen arzın yaklaşık %40’ını satın aldığını söyleyen yeni bir çalışma var. PayPal, çalışmalarına yeni başlamasına rağmen bu arzın yaklaşık %70’ini satın aldı. Bence Wall Street’ten gelen insanların anlaması gereken anahtar nokta, çoğu Bitcoin’cinin BTC’lerini satmayacağı. Bitcoin’in %63’ü veya daha fazlası son 12 ayda hareket etmedi. Yani talepte artış, arz eksikliği ya da düşük arz görüyoruz ve bu da fiyatı yükseltiyor ve bence bu 2021’e kadar devam edecek. Fiyat buradan oldukça agresif bir şekilde artacak.

Peki sizce Bitcoin fiyatı artmaya devam edecek mi? Yorumlarda bizimle paylaşın.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin