Anthony Pompliano: “Bitcoin 150 bin dolara çıktığında da BTC’lerimi satmam!”
Anthony Pompliano: “Bitcoin 150 bin dolara çıktığında da BTC’lerimi satmam!”

Anthony Pompliano: “Bitcoin 150 bin dolara çıktığında da BTC’lerimi satmam!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin gazeteci Ran Neuner’in röportajında ​​Anthony Pompliano, en büyük kripto para birimini, Facebook’un Libra’sını ve sahip olduğu Bitcoin miktarını anlatıyor. 

Anthony Pompliano: “Bitcoin 150.000 dolara çıktığında da satmam!”

Daha önce yaptığı 100 bin dolarlık Bitcoin fiyat tahmininden bahseden Anthony Pompliano, şunları açıkladı:

Daha makro eğilime bakıyoruz. Profesyonel bir para yöneticisi olarak bu varlığa yatırım yapıyoruz. Kamu emekliliği için Bitcoin’e yatırım yaptık ve açıkçası yatırımımız çok iyi gidiyor. Bu yüzden, daha uzun vadeli bir ufka sahip olacağınızı düşündüğümüz zaman fiyat hedefimiz var. Hedefim Aralık 2021’e kadar 100.000 dolar, genel olarak fiyatın çok daha yükseğe çıkacağını düşünüyorum.

Neuner, Pompliano’ya “Bitcoin 2020’de 150.000 dolara giderse, BTC’lerinizi satar mısınız?” diye  bir varsayımsal soru sordu ve Pompliano şunları söyledi:

Şahsen Bitcoin satmakla ilgilenmiyorum, servetimi Bitcoin’de saklıyorum. Profesyonel bir para yöneticisi olarak, işim yatırımcılarımız için para kazanmak. Yani, açıkça para kazanmak için mülkiyeti bir noktada satmamız gerekiyor.

Anthony Pompliano: “Bitcoin için tek bir fiyat hedefi olacağını sanmıyorum.”

Neuner, Pompliano’ya bu sefer “Peki Bitcoin 2020’de 150.000 dolar giderse, kurumsal mülkiyetinizi satar mısınız?” diye sordu. Pompliano şunları söyledi:

Emin değilim; Bitcoin için tek bir fiyat hedefi olacağını sanmıyorum ve her şeyi elbette satacağız.  Bir noktada göreceğiniz şey, eşyaların bir kısmını sattığımız olacak.

Kişisel servetini Bitcoin’de sakladığını söyleyen Pompliano, “Long Bitcoin, short bankacılar” sloganıyla biliniyor.

Ünlü uzman: “Libra, kripto para biriminin ne olduğunu sorgulatacak.”

Ran Neuner, açıklamalarına şunları ekledi:

Artık günlerinizi neden Bitcoin konusunda konuşarak bu kadar çok geçirdiğinizi de biliyorum, çünkü çantanızdan bahsediyorsunuz.

Anthony Pompliano, son olarak şunları söyledi:

Libra ve Calibra’nın (dijital cüzdan) ekosistem için harika şeyler olduğunu düşünüyorum. Libra isimli para birimi, kripto para biriminin ne olduğunu sorgulatacak ve genel olarak insanları eğitecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin