Anket: Yatırımcılar, kripto para borsalarına güvenmiyor
Anket: Yatırımcılar, kripto para borsalarına güvenmiyor

Anket: Yatırımcılar, kripto para borsalarına güvenmiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’de yayınlanan Crypto Trader programının sunucusu Ran Neuner kısa süre önce Twitter’da bir anket başlattı ve şu soruyu sordu: “Paranız bir bankada mı yoksa kripto para borsasında mı daha güvenli?”

Hack olayları kripto para borsalarına olan güveni sarstı

9.734 kişi oy kullandı ve bunların %68’i gibi büyük çoğunluğu bankaları seçti, %32’si ise borsaları seçti. 2019’un başından bu yana, bu kararı etkileyebilecek olan borsalarla ile ilgili birçok başarısızlık yaşandı. Kripto borsalarının hacklenmesi ve daha üzücü bir şekilde, QuadrigaCX’teki olay bu heyelan çözümünü etkilemiş olabilir.

Ankete katılan tanıdık isimler ise şu şekilde cevap verdi:

Eric Vourhis: “Hile sorusu … Bankada hiç para yok.”

Jason Coombs: “Bu değişir. Biri felaket başarısızlıklardan, diğeri ekonomik kayıplardan korur.”

Tai Zen: “Paranızı hiçbir zaman kripto borsalarında bırakmamalısınız. Ticaretini yap ve hemen paraları çek!

Rupert Barksfield: “Bu konuda tartışmaya bile gerek yok, İngiltere’de bankadaki paranız hükümet tarafından belirli bir düzeyde sigortalanıyor. FIAT para birimini nasıl sevmem?”

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin