Bakkt kesin tarihi açıkladı ve Bitcoin fırladı!
Bakkt kesin tarihi açıkladı ve Bitcoin fırladı!

Anket: “Bitcoin 100.000 doları aşıp milyonlara çıkacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendine özgü kripto analisti MagicPoopCannon tarafından yapılan yeni bir anket Twitter’dan yayınlandı. Anket katılımcılarının %72’si Bitcoin fiyatının 20.000 doları geçeceğini düşünüyor. Katılımcıların geri kalanı ise Bitcoin’in 100.000 doları aşıp milyonlara çıkacağına inanıyor.

Bitcoin 100.000 doları geçecek

Analist, TradingView’de 53.200 takipçiye sahip ve Bitcoin’in düşüşünü, altı ay önceden kesin olarak tahmin etti. Şimdi ise işlerin iyi olduğunu söylüyor ve Bitcoin’in dört yıl veya daha kısa bir sürede 100.000 dolar ile 150.000 dolar arasına yükselmesini bekliyor.

Şimdilik, Coin360’tan gelen son verilere göre, Bitcoin %3,47 düşüşle 3.818 dolara düştü. Ayrıca Ethereum 135,98 dolardan %0.92 düşüşle aşağı doğru hareket ediyor. XRP, Litecoin, Binance Coin ve Stellar ise yeşil renkte. Teknik analistler ise şimdilik Bitcoin üzerinde bekle ve gör yaklaşımına sahip.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin