Bitcoin 1 milyon dolara gerçekten ulaşabilir mi? Bir analist açıkladı
Bitcoin 1 milyon dolara gerçekten ulaşabilir mi? Bir analist açıkladı

Andreas Antonopoulos: “milyonerlerin Bitcoin’e ihtiyacı yok”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para savunucusu ve destekçisi Andreas Antonopoulos, milyonerlerin kripto paralara ihtiyaç duymadıklarını söyledi. Londra’da Monzo Bank Genel Merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Mastering Bitcoin yazarı Andreas Antonopoulos, en popüler dijital varlık olan Bitcoin ‘in dünya genelinde daha savunmasız olan insanlara yardımcı olduğunu öne sürdü.

Milyonerlerin kripto paralara ihtiyacı yok

Etkinlikte, dijital paranın bazı kesimler için faydalı olmaması, başkalarına yardım edemeyeceği anlamına gelmediğini söyleyerek şöyle devam etti:

Sizin için yararlı değilse, bu kullanışlı olmadığı anlamına gelmez. Sadece, bu belirli alanda, imtiyazlı olduğunuz anlamına gelir. Warren Buffett’in “Kriptoya ihtiyacım yok” dediğini duyduğunuzda bunu normal karşılarsınız. Buffett, yaşlı bir milyonerdir. Onu bankacılık hizmetleri bağlar.

Konuşmasında Jamie Diamond’ın da kripto paraya ihtiyaç duymadığını söyleyerek devam etti, çünkü hayatında milyoner olmayan başka birini tanımıyordu. Antonopoulos, bu bireylerin nasıl yiyecek satın alınacağını veya bir süpermarkete nasıl gidileceğini bile bilmediklerini iddia etti.

Tanınmış Bitcoin destekçisi, o lüks arabalarına nasıl benzin alacaklarını bile bilmezler diyerek konuşması sırasında ara ara alay etmeye devam etti.

Bitcoin yeniden 20.000 dolara ulaşabilir mi?

Bununla birlikte, dijital varlıklar ve sanal paraları satın alan birçok milyoner ve tanınmış yatırımcı bulunuyor. Örneğin, eski bir hedge fonu yöneticisi olan Michael Novogratz, Bitcoin’in bu yıl bitmeden 20.000 dolara ulaşacağını öngörüyor. Bu görüş, dijital varlığın Aralık 2017’den önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceği ve hatta onu bile geçebileceği anlamına geliyor.

Galaxy Digital CEO’su bunu gerçekleştirecek itici gücün kurumsal yatırımcıların alana girmeye başlaması olacağını düşünüyor. Yeni Bitcoin yatırım olanakları arayan birçok firma var. Fidelity Investments, daha büyük yatırımcıların pazara girmesine yardımcı olacak yeni bir hizmet üzerinde çalışırken, Intercontinental Exchange (ICE) Bakkt platformunu resmi açılış öncesi test ediyor.

Galaxy Digital, kripto ile ilgili şirketlerinin ilk halka arzı için Mali Düzenleme Kurumundan (FINRA) da onay aldı.

usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin