xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Analizler kısa vadeli hareketlere takılmıyor: “XRP’nin Aralık çıkışı için kemerleri bağlayın”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tokeni XRP, birçok kripto para yatırımcısının takibinde olan bir token. ”XRP’ye yönelik karışık duygulara rağmen, açık olan tek şey her zaman gözde bir token olması. Ayrıca, kripto pazarındaki en büyük üçüncü dijital varlık olan XRP, mevcut küresel ekonomide Bitcoin (BTC) ‘den çok daha fazla gündeme geliyor.

Örneğin, XRP Defterindeki XRP işlemleri, Bitcoin’in 1+ saatine ve Ethereum’un 2+ dakikasına kıyasla dört saniyede işlenir. XRP tokeninin “saniyede 1500 işlem, 7/24 transfer yapılabilmesi ve Visa ile aynı işlem yapabilmek için ölçeklenebilir” yeteneğine sahip olması ilk önce çıkan özellikleri.

Buna ek olarak, XRP ödemeleri, bazıları bankacılık kuruluşları tarafından işletilen çok çeşitli platformlarda kullanılmaktadır. Örneğin, RippleNet, anlık transferleri sağlamanın yanı sıra sınır ötesi ödemeler gerçekleştirirken kullanıcıların likiditeye kolayca erişmelerini sağlar. Bir diğer önemli özellik, mikro ödemeler için bile düşük işlem ücretleri almasıdır.

Ripple’ın XRP tokeni için pazar güncellemesi

Ripple’ın XRP tokeni, piyasadaki kripto para birimlerinin çoğunluğu gibi zayıf performans gösteriyor. Kilit yükseliş için 0,30 dolar seviyesinin üstünde devam edemeyen başarısızlıkların ardından XRP, temel olarak morali bozulan boğalar nedeniyle olumsuz ticaret hareketleri sergilemeye başladı. Bu durum, son birkaç gün içinde satış baskısının artmasıyla düşüş yönlü daha belirleyici bir hal aldı. En yıkıcı düşüş, 23 Ekim’de piyasadaki fiyat düşüşüyle ​​birlikte gerçekleşti.

XRP, 24 Eylül’deki 0,22 dolara yaşanan düşüş sonrası ilk kez yükselen kanal desteğini ihlal etti. Fiyat, 0,27 doları desteğine tutunmaya çalışıyor. Ancak 0,25 doların üzerinde bir destek buldu. Bu arada, XRP’yi 0,27 doların üzerine çeken sığ bir toparlanma, 0,28 doları denemeden yavaşladı. Göstergeler, aşırı satım bölgesinde sıkışmış olan Göreli Güç Endeksi (RSI) ile negatif görünümde. Düşüşlerin kısa vadede, önemli bir toparlanması, XRP’yi 0,28 doların üzerine çıkana kadar sürmesi muhtemel.

XRP’yi gelecek dönemlerde ne bekliyor?

XRP’nin 0,30 dolardan düzeltilmesi, yeni talep oluşumu için gerekli bir hamle oldu. Ayrıca, son fiyat hareketleri, 0,22 dolardan başlayan ve 0,30 doların üzerindeki seviyelere çıkan ralli sonrası konsolidasyon hareketinin bir parçası. Ayrıca, aşırı satım koşullarındaki RSI ile toparlanma ihtimali çok yüksek.

https://twitter.com/CryptoPriceXRP/status/1187223227631837184

Yılsonuna yaklaşırken, birçok kripto meraklısı kripto paraların daha yüksek seviyelere çıkacağını tahmin ediyor.

ethereumworldnews

Tüm XRP gelişmelerine buradan göz atabilirsiniz.

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin