Dünyaca ünlü analistten halving öncesi için çarpıcı Bitcoin tahmini!
Dünyaca ünlü analistten halving öncesi için çarpıcı Bitcoin tahmini!

Analistlerin ortak görüşü: “Bitcoin 10.000 dolara kısa zamanda ulaşacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, bu yılın en yüksek fiyatı ile karşılaştırıldığında hafifçe düştü. Her ne kadar ilerlemeye rağmen şansı önemsiz görünse de, analistler kripto para biriminin mevcut geri çekilme sona erdikten sonra büyük olasılıkla önümüzdeki birkaç hafta içinde artacağına inanıyor.

Bitcoin 10.000 dolara ulaşa şansı %60

Analistlerden biri olan Galaxy, Bitcoin’in dar bir aralıkta işlem gördüğünü ve fiyatın bunu yansıtmayabileceğini söylese de, önümüzdeki üç hafta içinde 10.000 dolara yükselme şansını %60 oranında koruyarak yükselişe geçtiğini söyledi. Benzer bir şekilde, başka bir analist Crypto Rand, Bitcoin’in önümüzdeki birkaç hafta boyunca Galaxy’inin belirttiği gibi işlem yapmasını beklediğini söyledi.

Morgan Creek’in kurucu ortağı olan kripto alanında öne çıkan bir isim Anthony Pompiano, Bitcoin’in geri dönüşe rağmen mevcut fiyat bölgesinden çıkacağı yönündeki iyimserliğini dile getirdi. Farklı analizlerden doğan tüm bu anlaşmalar tesadüf olamaz diye ekledi. Analist ayrıca, eğer 7.000 doların üzerinde kalırsa Bitcoin’ in 10.000 dolara vuracağını söyledi.

Geri çekilme altcoin’ler için bir şans

Her ne kadar 7 bin doların fiyatı uzun bir süredir aşılmış gibi görünse de Donalt, Bitcoin’in 7.950 doları aşmayı başarırsa iyi günler beklediğini söylüyor. Önde gelen kripto para biriminin 7.000 doların altında ciddi bir düzeltme görebileceği endişeleri olsa da, fiyatın üstünde tutabilme kabiliyeti varlığın yükselmeye kararlı olduğunu gösteriyor. Geri çekilme, bazı analistlere göre altcoin’lerin Bitcoin’i yakalama şansıydı. Ethereum dâhil altcoin’lerin çoğu Bitcoin ile birlikte yeşile döndüğü için bu şans erken yansıtıldı.

Bir kripto para birimi işlemcisi olan Josh Ragger’a göre, Bitcoin bu hafta bazı fiyat konsolidasyonları görebilir önemli bir oynaklık oluşabilir. Ne kadar sürerse sürsün, kripto topluluğu Bitcoin patlamaya hazır olduğunda onu bekliyor olacak.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin