kriptopara
kriptopara.com yayın hayatına başladı

kriptopara.com yayın hayatına başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uluslararası alanda başarılı birçok Blockchain projesine imza atan TokenSuite, Türkiye’deki kullanıcıların karşılaştırmalı olarak kripto para fiyatlarına kolayca ulaşmaları ve güncel haberleri görebilmeleri için kriptopara.com üzerinden hizmet vermeye başladı.

Oldukça şık ve sadece bir tasarıma sahip olan kriptopara.com şu anda Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Stellar ve Tether fiyatlarını farklı para birimlerine dönüştürebiliyor.

TokenSuite’in Türkiye pazarına yönelik ilk ürünü olan kriptopara.com ile ilerleyen dönemlerde bir çok yenilik sunacağı konusunda bilgiler edindik.

TokenSuite CEO’su Ömer Horzum ile yaptığımız görüşmede, oldukça jenerik bir domain adı olan kriptopara.com ile ilgili bir çok satın alma teklifi aldığını ancak amacının şu anda sektöre katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Son dönemde kripto para piyasalarında yaşanan yukarı yönlü fiyat hareketleri ve sektöre giriş yapan kullanıcı sayısındaki artış, dikkatlerin yeniden sektöre yöneldiğinin bir göstergesi. Özellikle arbitraj yapmak isteyen kullanıcılara kaynağından fiyat bilgisi vermektedir.

Kriptopara.com’a yayın hayatında başarılar diliyoruz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin