Bitcoin yatırımcıları dikkat! Son artış bir boğa tuzağı olabilir
Analistlerin Bitcoin’de “3 bin dolar” uyarısı korkutuyor

Analistlerin Bitcoin’de “3 bin dolar” uyarısı korkutuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftasonu Bitcoin fiyatlarının kısa bir süre için 8.200 dolar üzerine çıkmasıyla bir miktar yükseliş yaşandı, ancak kıyamet ve kasvet Pazartesi sabahı geri döndü, çünkü BTC tekrar 7 bin dolarlık bölgeye geri döndü. Uzun vadeli grafik göstergeleri artıyor ve hepsi piyasada çığlık atıyor. Peki BTC için şimdi yön neresi?

bitcoin

Bitcoin 3 bin dolara düşebilir mi?

Bitcoin şimdi beş ayın en düşük seviyesine rötuş yaptı ve teknik göstergeler uğursuz görünüyor. Haftalık mum Josh Rager tarafından işaret edildiği gibi kırmızı bir doji üzerinde kapandı, ancak kararsız oluşumun bu hafta ayılar tarafından reddedilmesi muhtemel. Analiste göre arka arkaya dördüncü kırmızı haftalık mum, hacimler düşmeye devam ettikçe iki yıl boyunca gerçekleşmedi. Ek olarak analiste göre, BTC şu anda 200 günlük hareketli ortalamanın altında ve bu, yakın gelecek için iyi görünmüyor.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1180682966655275009?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1180682966655275009&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbtc.com%2F2019%2F10%2F07%2Fbear-market-indicators-returning-as-bitcoin-dumps-below-7800%2F

Trader ‘Cryptonaire’ BTC’nin şu anda 200 günlük hareketli ortalamanın altında olmasının genellikle uzun süreli konsolidasyona veya daha fazla düşüşe işaret ettiğini söyledi. Trader ve analist ‘Crypto Hamster’ 2018 final dökümündeki kripto kışı ile mevcut piyasa durumu arasındaki bazı benzerliklere vurgu yaptı ve 3 bin dolara işaret etti.

3 bin dolarlık bir çöplük hala çok uzak olsa da 6 bin dolar her ay daha güçlü görünüyor. Bitcoin’e olan olumsuz düşünce, yüzde 70’in altına düşen pazar üstünlüğüne yansıdı. Dün bildirdiğimiz gibi, bu altcoin’ler için iyi bir haber olabilir.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin