Analistlere göre Bitcoin rallisi başladı!
Analistlere göre Bitcoin rallisi başladı!

Analistlere göre Bitcoin için boğa koşusu başladı: İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) 7.000 dolar seviyesini geçti. Uzun bir yanal hareket döneminden sonra, lider kripto para 7.000 dolar direncini kırdı. Analistlere göre Bitcoin için piyasada görülen düşük volatilite miktarı, bir boğa koşusunun geldiğini gösteriyor.

Analistlere göre Bitcoin rallisi başladı!

Bitcoin bir saatten daha kısa bir sürede 6.793 dolardan 7.385 dolara doğru bir hamle yaptı ve tüm piyasada fiyatlar artışa geçti. Fiyat bu artış eğiliminden sonra 7.300 dolar seviyesinde sabit kaldı. Kripto para aynı zamanda kısa bir ivme kaybından sonra ikincil bir ralli gördü ve 7.498 dolara kadar yükseldi.

Bitcoin’in 6 saatlik fiyat grafiği
Bitcoin’in 6 saatlik fiyat grafiği

Bitcoin şu anda 7.379 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son 24 saat içinde %10,26 oranında artış gösteren lider kripto paranın piyasa değeri şu anda 126,6 milyar dolar. Bitcoin şu anda kripto para piyasasının %43’üne hakim.

Bitcoin’in 7 günlük fiyat grafiği
Bitcoin’in 7 günlük fiyat grafiği

“Boğa piyasası geliyor!”

Kripto para piyasasının önemli isimlerinden John McAfee, konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin bir haftada 1.000 dolar artış gösterdi. Bu boğa piyasasına mı işaret ediyor? Hiçbir fikrim yok. Art arda 10 fiyat artışı ve bunu dikkate alacağım. Bu arada, şunu bilin: Boğa piyasası geliyor!

Bir kripto para uzmanı ve analist olan Justin Albert ise konuya yönelik şunları söyledi:

Ani fiyat yükselişi, fiyatın uzun zamandır yanlara doğru nasıl hareket ettiği göz önüne alındığında tahmin edilebilirdi. Kripto paranın fiyatının azalmasıyla satış yapmak için çok fazla baskı olmasına rağmen, panik satış aşamasını geçtik ve bir boğa koşusuna girdik. Bu iyi bir giriş noktası.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin