Popüler analiste göre, Bitcoin’in 20 bin dolara ulaşma şansı
Popüler analiste göre, Bitcoin’in 20 bin dolara ulaşma şansı

Analistlere göre Bitcoin fiyatında patlama yakın! İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasalar bu hafta bazı düzenleyici güncellemeleri beklerken, hükumetlerin kripto paralarla ilgili yapacağı düzenlemeler konusundaki yaygın belirsizlik, Bitcoin ticaretinin önüne geçerek hacimleri azalttı ve volatilitenin düşmesine neden oldu. Ama analistlere göre Bitcoin fiyatında patlama yakın! İşte nedenleri…

Analistlere göre Bitcoin iki haftadır konsolide oldu

Sonuç olarak, dünyanın en büyük dijital para birimi, nispeten düşük bir aralıkta işlem görmeye başladı ve temel olarak 7.400 dolar ile 7.800 dolar arasında değişen seviyeler ortaya çıktı. Swatt Borsası’nın kurucusu ve başkanı Marshall Swatt, kripto token satışlarında da aynı durumun yaşandığını vurgulayarak şunu söyledi:

Birçok etkinliğin bastırıldığı görülüyor.

Sosyal ticaret platformu eToro’nun kıdemli piyasa analisti olan Matti Greenspan ise kaldıraçlı ticaretin son zamanlarda düştüğünü vurguluyor. Bir kripto para yatırımcısı olan Marius Rupsys, durumu biraz daha farklı bir şekilde ele aldı ve şunları söyledi:

Bazı işletmeler ve yatırımcılar yasal düzenlemelerin netleşmesini bekliyor.

SEC Başkanı: “Bitcoin bir menkul kıymet değil.”

Bununla birlikte Rupsys, SEC Başkanı Jay Clayton tarafından Bitcoin’in bir menkul kıymet olmadığının belirtilmesi ve kurumun bir kripto danışman atama kararını çok olumlu gelişmeler olarak değerlendirdi. Bununla birlikte Rupsys’e göre SEC, satışlar yoluyla çıkarılan tokenlerin çoğunun menkul kıymet olduğunu belirterek ICO’lara ilişkin konumunu netleştirdi. Rupsys, sözlerinin devamında şunları söyledi:

SEC’in kripto varlıklara ilişkin pozisyonlarını ifade etmede açık olması güven veriyor. Bunları çok olumlu haberler olarak görüyorum.

Analistlere göre Bitcoin fiyatında potansiyel bir patlama yakın!

Bitcoin’in son fiyat hareketleri hakkında yorum yapan çok sayıda teknik analist, dünyanın en büyük dijital para birimi için potansiyel bir patlamadan bahsediyor. Cryptopatterns e-bülteninin yayıncısı John Pearlstone, konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Kripto yatırımcıları “bekle ve gör” tutumunu alırken Bitcoin, geçtiğimiz hafta alışılmadık bir şekilde düşük hacimle 7.000 doların üzerinde seyrediyor. Bu dar aralık durumu, genellikle fiyatın yukarı ya da aşağı yönde patlama yapmasıyla sonuçlanır. Şu anda güçlü bir hacimle birlikte 8.400’lük seviyenin üzerinde yaşanacak bir kırılma, bizi 10.000 dolara götürmeli. Ancak fiyat 7.000 dolar seviyesini görürse büyük olasılıkla 6.000 dolara doğru gidecek.

Kripto görev platformu Latium’un CEO’su David Johnson ise konuya yönelik şunları söyledi:

SEC’in sağladığı açıklık kesinlikle Bitcoin için olumlu ve daha fazla satın alma desteği sağlamalı. Bitcoin son iki hafta boyunca konsolide oldu ve bence bir fiyat patlamasına doğru ilerliyor. Şu anda 7.000 dolar önemli bir destek seviyesi ve eğer burası kırılırsa çok hızlı bir şekilde 6.600 doları görebiliriz. 8.000 doların üzerinde bir fiyat ise kısa bir süre sonra bizi 9.000 dolara götürebilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Forbes

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin