Bitcoin işlem ücretleri son 10 ayın zirvesine çıktı!
Bitcoin işlem ücretleri son 10 ayın zirvesine çıktı!

Bitcoin Cash sıfır işlem ücreti için geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinGeekm, nChain ile birlikte ViaBTC ve Bitcoin.com’un madencilik havuzlarının “Miner’s Choice” girişimi ile destekleneceğini açıkladı. CoinGeekm bu girişime, düşük işlem ücretleri ile daha rekabetçi bir piyasa yapısı yaratılması amacıyla katılacağını da ekledi. Bitcoin Cash sıfır işlem ücreti için yeni projeler geliştiriyor.

Bitcoin Cash sıfır işlem ücreti için geliyor!

Kullanıcılar istedikleri hıza bağlı olarak bir Bitcoin Cash (BCH)’i göndermek için ne kadar ödemek istediklerini belirleyerek daha fazla seçeneğe sahip olacak. Bir kullanıcı anında işlem yapmak istiyorsa, kullanıcı madenciler tarafından sunulan bir dizi küçük ücret arasından seçim yapabilir. Ancak bir kullanıcı bir bloğa eklenecek bir işlem için belki 30-40 dakika beklemek istiyorsa, kullanıcı sıfır ücreti seçebilecek. ViaBTC, en büyük ikinci Bitcoin Cash (BCH) maden havuzu ve BCH ağının toplam hash oranı %12,7’dir. Şirket, işlemler için düşük bir ücret ödenmesini gerektiğine inanıyor. ViaBTC’nin Operasyon Direktörü Sara Ouyang konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin (BTC) yerine BCH’ı seçmemizin nedeni, düşük ücretlerle ve kullanılabilirlik açısından daha iyi performansla çok daha hızlı işlemlere sahip olması.

Coloured Coins’ler hiçbir ücret ödemeden işlem yapılmasına izin verecek

Bitcoin.com, Roger Ver tarafından onaylanan BCH ağının toplam hash oranının %7,7 ve %6,9’unu paylaşıyor. Bu kesinlikle toz limitlerinin kaldırılması ve bir işlem sırasında bloklarında sıfır işlem ücreti sınırlarının belirlenmesine yönelik bir adım. Bitcoin Cash, iş yerinde mikro işlemlerin büyümesine yol açan sıfır ağ kötüye kullanımını sağlamak için düşük işlem modelini benimsiyor. Ancak bu henüz BCH tarafından doğrulanmadı. Diğer yandan, “Coloured Coins” olarak adlandırılan BCH tabanlı tokenler, kullanıcıların neredeyse hiçbir ücret ödemeden işlem yapmasına izin verecek. Kendini Satoshi Nakamoto olarak ilan eden Craig Wright, konuya yönelik şunları söyledi:

Girişimin şimdi BCH topluluğunda uzun vadeli etkiler ile önemli değişiklikler yapmak için bir sürü destekçisi var.

Bitcoin Cash sıfır işlem ücreti için geliyor!
Bitcoin Cash sıfır işlem ücreti için geliyor!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin