1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? 31 Ekim analizi
1000 günün zirvesine ulaşan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? 31 Ekim analizi

Analistlerden umut verici BTC tahminleri: Bitcoin’in ay’a yolculuğu başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen yıl Bitcoin’in 10.000’den 3.000’e olan fiyat düşüşünü doğru tahmin eden “permabear” olarak nitelendirilen bir kripto analisti, Bitcoin’in şimdi 150.000 dolara yavaş yükselmeye başladığını belirtti.

Bitcoin son bir düzeltme yaşayabilir

TradingView’da MagicPoopCannon, 2014-2015 Bitcoin ayı piyasasının tabanını BTC’nin şu anki fiyat hareketiyle karşılaştırdı.

Bu fiyat hareketi kesinlikle bugün gerçekleşmekte olana benzer. Bu Bitcoin’in dibe vurduğuna inanmamın ana nedeni ve dibe vurduğu için çılgınca BTC satın alıyorum. Şimdi, dibinin gerçekte içeride olup olmadığı açıkça görülüyor. Bununla birlikte, bu fraktal simetriye son ayı piyasasının alt seviyesine rağmen, bu yılın sonunda daha düşük bir seviyeye düşebileceğimiz konusunda hafif bir potansiyel görüyorum.

Haftalık RSI’daki aşırı satım yükselmeleri gibi şeyler, bu yıl bir dalış daha görebileceğimize inanmamı sağladı, ama gerçekten umurumda değil. Eğer bu gerçekleşirse yalnızca Aralık ayının en düşük seviyesi olan 3150’den biraz daha aşağı, belki de sadece 3.000’e düşeceğinden şüpheleniyorum. Bunun olup olmaması, gerçekten umursamadığım bir şey.

Bu noktada MPC, Bitcoin’in her zamankinden daha fazla yükseldiğini söylüyor.

Benim görüşüme göre, bu gelecek boğa piyasası 2023 Ağustos’a kadar yaklaşık 150.000 dolara yükselecek gibi görünüyor. Bunun cömertçe özel bir tarih olduğunun farkındayım ve birçok insan bunun üstesinden gelecek.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin