Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Analistler XRP için birikim aşamasına dikkat çekerken, kısa vadede karışık görüşler hâkim

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın XRP tokeni satıcıların kontrolünde düşük değerlerde kalmaya devam ediyor. Son haftalarda, fiyat hareketi ağırlıklı olarak negatif yönde ilerledi. En son hamlede XRP’nin 0,20 dolar seviyesini test ettiğini gördük. Bu seviyeye düştüğünden beri altcoin, yukarı yönlü bazı girişimler gördü.

Ayılarla ve boğalar arasında bir mücadele var. Ayılar, fiyatı, 0,25 doların altında tutmak isterken, boğalar daha yüksek bir pozisyon için zorluyorlar. Yeni bir gösterge, XRP’nin bir sonraki yükseliş hareketinde% 50 artış potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. XRP, hareketini büyük ölçüde artırabilecek bir birikim deseni oluşturuyor.

Özellikle yılın ikinci yarısındaki düşüşlerden dolayı birçok yatırımcı birikmiş durumda. Özellikle balinalar için, dibe ulaşan iskontolu fiyatlarla biriktirmek harika bir fırsat sunuyor. Mevcut düşüşler, aynı anda büyük risk sunmasına rağmen, daha fazla kar potansiyeli de sunuyor. XRP yatırımcıları için son düşüşler onların önemli miktarda birikim yapmasına izin verdi.

Twitter’da görüşlerini paylaşan bir kripto para analistine göre bu birikim, tokende yüzde 50 oranında bir yükselişe neden olabilir.

Varlığı destekleyen ve biriktiren yatırımcılar sadece gelecek boğa aşamasını güçlendirmekle kalmamış, aynı zamanda mevcut seviyelerde destek sağlamakta. Çoğu kripto para son dip seviyelerinin altına dökülmeye devam ettikçe, XRP 0.21 dolarının üzerinde sürekli bir destek görüyor.

XRP henüz bir sonraki hareketi için ipucu vermiyor

XRP hakkında analiz yapan başka bir analist Senor Satoshi ise tokenin  yüzde 12,5 oranında bir artış görebileceğini yükselen bir üçgende kilitlendiğini belirtti. Dezavantaj olarak 0.19 dolarlık uzun vadeli desteği tekrar test etme ihtimali. Bu rakamlar yılsonundan önce mümkün görünüyor ve çoğu analist olumlu bir hareketi öngörüyor.

Bununla birlikte, bazı analistler, olumlu tahminlerden farklı düşüncelere sahip. Buna göre XRP’nin uzun vadede düşüş eğilimine girdiğine inanıyorlar. Gerekçe olarak ise kritik dirençlerin yıl boyunca birkaç kez kırılmaması durumunun, varlığın azalan üçgenin altına düşen düşerek ivme kaybetmesine neden olabileceğini gösteriyorlar.

zycrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin