Usta analist, Bitcoin’in Ağustos’u hangi seviye ile kapatacağını açıkladı
Usta analist, Bitcoin’in Ağustos’u hangi seviye ile kapatacağını açıkladı

Analistler hedef koyuyor Bitcoin gerçekleştiriyor: Ünlü analist, Bitcoin tahminini kısa vadede ikiye katladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC 10.000 doları izlemekte olduğu için ilk Bitcoin savunucusu yükseliş tahminini ikiye katladı. Bitcoin 26 Mayıs’ta 8.900 dolara yükselerek birkaç önemli direnç seviyesinin üzerine çıktı. Tanınmış bir TV kişiliği ve Wall Street analisti olan Max Keizer, BTC fiyatının kısa süre sonra Aralık 2017’de ulaştığı 20.000 ABD Doları olan ATH’sini tekrar test edebileceğini tahmin ediyor.

Bitcoin kazası unutulacak

Son tweet’inde Keizer, Bitcoin’in bugünkü duruşu ve yepyeni bir ATH arasında çok az bir fark olduğunu açıklıyor. Bu nedenle, BTC’nin bu hedefe tam olarak ne zaman varacağını belirtmeden 28.000 doların hala kuvvetli bir olasılık olduğunu varsayıyor.

Keizer, 2019 için daha önce söylediği 100.000 dolarlık tahmini tekrar teyit etti. FOMO’nun Fidelity ve diğer devlerin de katılımıyla kurumsal seviyeye sıçrayacağını söyledi. Ayrıca Keizer, Aralık ayında ATH’den 3.300 dolara düşen büyük bir Bitcoin kazasının bundan sonra “listelerde zorlukla farkedileceğini” yani esamesinin okunmayacağını iddia ediyor.

Kötü Tether, iyi Tether

Bitcoin, Tether-Bitfinex tartışması nedeniyle son aylarda en büyük hitini aldı, ancak nispeten hızlı bir şekilde iyileşmeyi başardı. Tether sıkıntılarına rağmen, arzı arttırmaya devam etti. Tether ve Bitfinex, NYSAG’a karşı küçük yasal zaferler kazandığından, piyasaya daha fazla güven katacak ve böylece BTC fiyatını olumlu yönde etkileyecektir. Keizer, ABD Federal Rezervinin yalnızca yüzde birinin desteklendiğini iddia ederek Tether’in fiat eksikliğinin önemini küçümsedi.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin