Bitcoin 28.000 doların altında! Bitcoin düşüşü geçici mi? Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin ne kadar? - Kripto Para Haber

Analistler Bitcoin için uyarıyor! İşte dikkat çeken fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg analisti Mike McGlone, Üretici Fiyat Endeksi’nin (ÜFE) bu yılki hızlı düşüşü hakkında Twitter’da yorum yaptı.

Bloomberg analisti, Bitcoin’in düşmeye devam etmesini bekliyor

McGlone, 8 Mayıs’ta açıklanan ÜFE verilerinin %1,4’lük bir düşüş daha gösterdiğini ve ÜFE’nin “1948’den beri tarihteki en hızlı düşüşünü” yaşadığını belirtti. Ayrıca, Bitcoin’in düşüşüne ilişkin bir rehberlik sağlayabileceğini söyledi.

Bitcoin genellikle TÜFE ve ÜFE değerlerinin düşmesine olumlu tepki verir. Bununla birlikte, CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, şimdiye kadar önde gelen kripto para birimi son 24 saatte %1,09 düşerek 27.649 dolardan işlem görüyor.

McGlone daha önceki bir tweet’inde, emtialardaki fiyat düşüşlerinin devam etmesi durumunda, BTC’nin riskli varlıkları daha düşük seviyelere çekmesini beklediğini söyledi. Bu durum muhtemelen Federal Rezerv’in son faiz artışına bağlanabilir.

Analist, Bitcoin’in tekrar düşüşe geçebileceğini söyledi

Kripto yatırımcısı ve analist Michael van de Poppe de piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi hakkında benzer bir tahmin paylaştı. Poppe, 27.800 dolar seviyesinin şimdi bir direnç seviyesine dönüştüğüne dikkat çekti.

Bitcoin’in daha da düşmesini beklediğini söyledi. Ayrıca, Bitcoin tablosunda yakında bir yükseliş sapması görünmesini beklediğini belirtti.

Poppe, 8 Mayıs’ta yayınladığı bir tweet’te, Bitcoin’in 27.400 dolara ulaştığını ve hâlâ düşüş eğiliminde olduğunu vurguladı. Analiste göre, 26.800 dolarlık bir seviye, Bitcoin’in bundan sonra test edebileceği bir alan olabilir ve bunlar, 10 Mayıs’ta yayınlanacak olan CPI verilerine bağlı olarak uzun vadeli potansiyel bölgeler olarak görülebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin