Analistler, Bitcoin fiyatında 31.800 dolar hedefine işaret ediyor!
Analistler, Bitcoin fiyatında 31.800 dolar hedefine işaret ediyor!

Analistler, Bitcoin fiyatında 31.800 dolar hedefine işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment zincir üstü veri sağlayıcısı, Bitcoin fiyatını 12 Eylül’de 25.100 dolar bölgesinden hızla 26.500 dolar seviyesine çıkaran nedeni paylaştı. Ancak önde gelen dijital para birimi daha sonra hızla 26.000 doların altına geri döndü.

Yeni ETF başvurusu Bitcoin fiyat artışını tetikledi

Santiment‘in yakın tarihli bir X gönderisine göre, 1,5 trilyon dolar değerindeki ve San Mateo merkezli bir dijital varlık yönetimi şirketi olan Franklin Templeton tarafından yapılan bir Bitcoin spot ETF’si başlatmak için yapılan son izin başvurusu, Bitcoin fiyatını %4,58 artırarak yaklaşık 1.000 dolar ekledi.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından değerlendirilmekte olan bir Bitcoin spot ETF için yapılan yaklaşık 20 başvuru var. Ancak Bitcoin’in kazandığı ivme aniden oldukça hızlı bir şekilde azaldı. Santiment, Salı günü yaşananları, ETF haberleri kitlelere ulaşırken kripto topluluğunun “aşırı tepkisi” olarak nitelendirdi. Artık yatırımcılar dün hafif bir artış gösteren BTC’lerinden kâr elde ediyor.

Başka bir X gönderisinde Santiment, geçen haftanın sonundan bu yana günlük olarak yaklaşık 1.1 milyon BTC cüzdanının etkileşime girdiğini tespit ettiğini belirtti.

Analist Bitcoin’in 31.800 dolara yükselmesini bekliyor

Tanınmış kripto para analisti Ali Martinez, X uygulamasına giderek Bitcoin’in haftalık grafiğinde TD Sequential göstergesinde gösterilen bir satın alma sinyali gördüğünü paylaştı.

Analiste göre bunu doğrulamak için Bitcoin’in bu hafta 25.600 dolar seviyesinin üzerinde kapanması gerekiyor. Böyle bir durumda olası fiyat hedefleri 28.350 dolar, hatta belki 31.800 dolar seviyeleri olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin