Bitcoin’de kısa pozisyonlar ciddi oranda artış gösterdi!
Bitcoin’de kısa pozisyonlar ciddi oranda artış gösterdi!

Analiste göre Bitcoin fiyatının artmasının önündeki engel seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), geçen hafta 6.000 doların altına düştükten sonra hafta sonunda yeniden toparlandı. Ancak kısa vadede yükseliş eğilimi hala doğrulanmadı. Yazım sırasında, lider kripto para, 24 Haziran’da 5.755 dolarlık yedi ayın en düşük seviyesinden %13 artışla Bitfinex’te 6.320 dolardan işlem görüyor. Bitcoin, şu anda istikrarlı bir yükselişte görünüyor. Lider kripto paranın hangi seviyeleri test edeceği ise  merakla bekleniyor. Peki analiste göre Bitcoin fiyatının artmasının önündeki engel seviyeler nelerdir?

Analiste göre Bitcoin fiyatının artması için iki önemli direnç var: 6.848 ve 7.000

Bitcoin fiyatındaki son durumu değerlendiren analist Omkar Godbole, düşen kanal direncine dikkat çekiyor. Omkar Godbole geçtiğimiz günlerde Bitcoin’de yükselişin sürmesi için 6.450 dolar seviyesinin geçilmesi gerektiğini belirtti. Bitcoin fiyatı 6.450 dolar seviyesini geçti. Analiste göre şimdi Bitcoin için iki önemli direnç var: 6.848 dolar ve 7.000 dolar.

Omkar Godbole’e göre 7.000 dolar seviyesi aynı zamanda psikolojik bir engel olduğundan önem arz ediyor. Analiste göre, Bitcoin fiyatı 6.000 doların altına düşerse kısa vadeli boğa eğilimi ortadan kalkacak. Omkar Godbole, 5.755 doların altında gerçekleşecek bir günlük kapanış fiyatının Bitcoin’i 5.400 dolar seviyelerine çekeceğini de ekliyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin