Calvin Ayre: “Bitcoin SV, Bitcoin SV ile yaşayacak.”
Calvin Ayre: “Bitcoin SV, Bitcoin SV ile yaşayacak.”

Bitcoin nereye gidiyor? İşte analiste göre Bitcoin fiyatında senaryolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin bu günlerde dalgalı bir seyir izliyor. Lider kripto para iki gün önce 7.000 doların üzerine çıktı ancak dün bu seviyenin altına indi. Bugün ise tekrar 7.000 doların üzerinde işlem görüyor. İşte CoinDesk analisti Omkar Godbole’e göre Bitcoin fiyatında senaryolar..

CoinDesk analisti Omkar Godbole’e göre Bitcoin fiyatında senaryolar

Bitcoin fiyatında son durumu değerlendiren Omkar Godbole’e göre, teknik tablolarda kısa vadeli yükseliş görünümünün bozulmasının önüne geçmek için, Bitcoin (BTC) boğalarının 6.905 dolarlık anahtar desteği koruması gerekiyor. Analist, Bitcoin için 6.905 doların altında gerçekleşecek herhangi bir günlük kapanışın fiyatı ayı döngüsüne sokacağını belirtiyor. Analist yükselen bayrak modelinin ise aşağı yönlü kırılma olasılığını güçlendireceğini ekliyor. Godbole, yükselen bayrak modelinin kırılması halinde Bitcoin‘in 6.000 dolar seviyesine düşebileceğini söylüyor.

CoinDesk analisti Omkar Godbole’e göre Bitcoin fiyatında senaryolar
CoinDesk analisti Omkar Godbole’e göre Bitcoin fiyatında senaryolar

Yukarıdaki tabloda görüldüğü gibi, Bitcoin ayılar lehine yükselen trend çizgisini ihlal ediyor. Ayrıca, göreceli güç endeksi (RSI) yükselen trend çizgisi desteğini çıkardı. Sonuç olarak, emekli olmuş ayılar, kripto parayı şu an 6.735 dolar olan yükselişli 50 mum MA’ya indirebilirler. Bitcoin yazım sırasında, %1 oranında artışla 7.058 dolar seviyesinden işlem görüyor. Lider kripto para şu anda 121,7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Bitcoin nereye gidiyor?

Omkar Godbole, 6.900 dolar seviyesinde yer alan 100 günlük hareketli ortalamanın üzerinde gerçekleşecek bir günlük kapanışın boğaları oyunda tutacağını belirtiyor. Aynı zamanda analist, bu durumda birkaç gün içinde 7.200 doların üzerini görebileceğimizi vurguluyor. Bu nedenle boğalar, kısa vadeli yükseliş görünümünü koruyabilmek için, 100 günlük MA’yı 6.905 ABD dolarını korumalı. Bununla birlikte, kısa süreli grafikler daha fazla kayıp riskine işaret ettiğinden, bu zor bir çağrı olabilir.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin