Tahminleri tutan yatırımcıdan yeni Bitcoin tahmini:
Tahminleri tutan yatırımcıdan yeni Bitcoin tahmini: "4 gün içinde..."

Analiste göre Bitcoin fiyatı yakında 8.500 doları görebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), Ağustos ayına kadar çift haneli zararlarla  geldi. Ancak fiyat hareketine daha yakından bakıldığında, önde gelen kripto para birimi için daha iyi zamanların geldiği görülebilir. Bu nedenle ünlü analiste göre Bitcoin fiyatı yakında 8.500 doları görebilir!

Omkar Godbole’ göre Bitcoin fiyatının yükseliş eğilimi başladı

Bitcoin fiyatında son durumu değerlendiren CoinDesk analisti Omkar Godbole, Bitcoin’in Ağustos ayına 7.727 dolar seviyelerinden başladığını ve sonrasında güçlü bir satış baskısıyla karşılaştığını belirtiyor. Analist Bitcoin fiyatını olumsuz etkileyen SEC kararının etkisinin sona erdiğini ve teknik tablolar düzeltici bir toplanma çağrısının bulunduğunu dolayısıyla Bitcoin’in yükseliş eğiliminin başladığını vurguluyor.

Analist indikatörlerin Bitcoin için yükselişe işaret ettiğini belirtiyor

Ayrıca Omkar Godbole, vadeli işlem pazarındaki BTC/USD kısa pozisyonlarının rekor düşük seviyelere ulaştığını ve bununda yükseliş işareti olduğunu belirtiyor. Analist Bitcoin fiyatına hakim olan ayıların etkilerinin azaldığının ve Bitcoin fiyatının 6.400 dolar seviyesinden sonra olumlu bir düzeltmeye gittiğini vurguluyor. Analist indikatörlerin Bitcoin için yükselişe işaret ettiğini ekliyor.

Omkar Godbole Bitcoin’e yönelik indikatörlerinin uzun süreli dip noktasının görüldüğünü söylüyor. Bu nedenle analiste göre Bitcoin’in önümüzdeki zamanlarda tekrar 8.500 dolar seviyesini görmesi muhtemel.

Analiste göre Bitcoin fiyatı görünümü

  • Bitcoin’in aylık mum grafiği, uzun vadeli ayı piyasasının muhtemelen 6.000 dolar seviyesinin altına indiğini gösteriyor.
  • Temmuz ayında 8.500 dolarının üstünde bir kırılma dalgalı bir dönüşü teyit edecek.
  • Aylık kapanış 6.000 doların altında olursa Aralık ayında 20.000 dolardan başlayan satışların yeniden canlanacağına işaret ediyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin