xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Analist, XRP’nin ciddi bir düşüş trendiyle karşı karşıya olduğunu iddia ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) için yükseliş söylemleri son birkaç gün içinde artmaya başlamış olsa da, analistler XRP eğiliminin kesinlikle olumsuz olduğunu iddia ettiler. Sonuçta, üçüncü büyük altcoin, 10 milyar dolarlık bir şirket tarafından destekleniyor ancak son 12 ayda yüzde 50 oranında değer kaybetti. Bu da onu tüm pazardaki en kötü performans gösteren kripto paralardan biri haline getirdi.

XRP fiyat eğilimi istikrarlı bir düşüş yaşıyor

Bir kripto para analisti ve endüstri medyası olan BlockTV’ye konuk olan Joe Saz, geçtiğimiz günlerde kripto para piyasası hakkındaki son düşüncelerini açıkladı.

Saz, 0,192 dolarda XRP’nin şu anda “boşlukta” olduğunu, yani yakınlarda kayda değer bir destek olmadığını ve önümüzdeki günler ve haftalar için çok ciddi bir düşüş trendinde (kesin olarak azalan bir kanalda) kaldığını belirtti.

Bu nedenle, kripto paranın düşüşe devam etmesi durumunda fiyatının yakın gelecekte 0,12 dolara kadar düşmesine şaşırmayacağını, buna göre düşüş senaryosu gerçekleşirse mevcut seviyelerden % 35’ten fazla bir düşüşe işaret etti.

Daha önce alıntıladığımız gibi analist Magic kısa süre önce kripto paranın 0,15 dolar olarak ölçülen bir hedefi olan “ayı bayrağı düşüşüne” sahip olduğunu yazdı. Magic, Bitcoin bir kez daha kaymaya başlarsa 0,15 dolarlık hedefin kolayca ulaşılabileceğini ekledi.

Magic’in XRP’nin 0.15 dolara düşeceği beklentisi, kısa bir süre önce kripto para biriminin uzun bir pozisyon düşünmeden önce 0.10 $ ile 0.15 $ aralığına düşmesi gerektiğini belirten tanınmış bir kripto para tüccarı Jacob Canfield’ın tahminiyle çakışıyor.

Eski Wall Street tüccarı Tone Vays’ın son zamanlarda Ripple şirketinin ve XRP’nin gerçek değeri hakkında şüpheli olduğunu ima eden söylemleri bulunuyor.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin