Bitcoin (BTC) ayı piyasası bitti mi?
Bitcoin, Ethereum ve Ripple aylık analizi: Ayı piyasası sona mı erdi?

Analist Willy Woo Bitcoin için öngördüğü dip dönemini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasasının tanınan analistlerinden biri olan aynı zamanda araştırmaları ile bilinen Willy Woo, Bitcoin‘in 2019’un ikinci çeyreğinde dibe vurmasını bekliyor.

Ağustos ayından beri gelen son üç aylık periyotta, Bitcoin 6.200’den 6.800 dolara kadar dar bir aralıkta seyrettiğini izledik. Eylül ayının ortalarında ise sadece bir defaya mahsus olmak üzere 6.800 doların üzerine hareket etmişti ve bu noktada sağlam bir direnç ile karşılaşmıştı.

Fiyat ve borsa hacmine değil temel verilere dayalı bir tahmin

Woobull.com‘un kurucusu Woo’nun Blockchain göstergeleri, genellikle bir satış sinyali odaklı, Bitcoin ve genel olarak kripto paralar için kısa vadeli bir düşüş eğilimi gösteriyor.

Woo, tüm göstergelerinin düşüş eğilimi gösterdiğini açıklayarak şunları söyledi:

Tüm Blockchain göstergelerimiz düşüşte. NVT, NVTS, MVRV, BNM, NVM. bunlar deneysel veriler ancak geleneksel alış-satış göstergeleri tam tersine okuyor olsalar bile, bugüne kadar çok doğru aramalar yapmaya hizmet ettiler.

2017 yılında sunulan NVT Oranı (Ağ Değerinin, İşlem Değerine oranı), Bitcoin Blockchain faaliyetini dikkate alarak Bitcoin’in değerlemesini ölçen ve Woo tarafından oluşturulan yeni bir değerleme göstergesi.

Woo tarafından kullanılan NVT Oranı ve diğer birçok Blockchain göstergeli Bitcoin trendi, geleneksel teknik göstergelerin yapamadığı birkaç farklı alan için ölçüm yapıyor. Özünde, sadece Bitcoin’in fiyatına ve değişim hacmine dayanmak yerine, Blockchain ile ilgili daha temel veri parçalarına dayandığı dile getiriliyor.

Woo’nun ekibi tarafından uygulanan NVT Oranı ve diğer göstergelere dayanarak Woo, Bitcoin’in 2019’un ikinci çeyreğinde muhtemelen dip yapacağını vurguluyor. Olası bir dip görülmesi sonrası Bitcoin için potansiyelin kuvvetleneceğini düşünen analist sonrasında kripto paranın uzun vadeli güçlü bir yükseliş eğilimine girebileceğini düşünüyor. Ayrıca bu dipten sonraki yükseliş aşamasını Bitcoin’in 2014 -2017 yılları arasındaki fiyat hareketlerinin bir benzerini yapacağı görüşünde.

Willy Woo: “Bitcoin için hala kısa vadeli bir umut var”

Kripto pazarının ani ve öngörülemeyen eğilimini doğru bir şekilde tahmin edebilen tek bir gösterge yoktur ve bu nedenle her zaman değişkenler söz konusudur.

Woo, kısa vadede BBC’nin sıçrama yapma ihtimalini koruyor. Ve 7.000 dolarlık seviyenin geçilmesi durumunda, 2019’un ikinci çeyreğinden önce bir boğa koşusu yapabileceğini düşünüyor.

Bununla birlikte, BTC, son üç ay içinde 6.800 dolarlık direnç seviyesini kırmak için mücadele etti. Mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında 7.000 doların üzerine doğru bir hamle ise teknik olarak zor gibi gözüküyor.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin