Makro faktörlerden kırmızı alarm: Kripto sektörü dibi henüz görmemiş olabilir
Makro faktörlerden kırmızı alarm: Kripto sektörü dibi henüz görmemiş olabilir

Analist uyarıyor: ”Bitcoin birkaç hafta içinde bu seviyeleri görebilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önemli kripto para analisti Peter Brandt, Bitcoin’in düşük seviyeleri tekrar test edebileceğine inanıyor.

Peter Brandt: “Bitcoin yakında tekrar bir çöküş yaşayabilir.”

Emtia trader’ı ve teknisyeni olan Peter Brandt geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in şu anki durumu hakkındaki düşüncelerini paylaşmak için Twitter’ı kullandı. Brandt, önceki döngünün sonundaki (2013-2016) fiyat hareketine dayanarak Bitcoin’in düşük seviyelerini önümüzdeki altı ila yedi hafta içinde 3.000 dolar aralığında tekrar test edebileceğini belirtti.

Brandt paylaşımında Bitcoin’in önümüzdeki haftalarda daha düşük fiyatları görebileceğini açıklamaya devam ediyor. Belirli bir zaman çizelgesi belirtmemiş olmasına rağmen analist, Bitcoin’in geçen yılın Aralık ayında görülen 3.150 doların altına düşmesi şaşırtıcı olmayacağını belirtiyor.

Analiste göre, tünelin sonunda bir ışık var

Twitter’daki bir soruda Peter Brandt’a, Tyler Jenkin’in 1 bin dolarlık Hyperwave teorisine dayanan fiyat tahminine ilişkin düşüncelerinin ne olduğunu sorulduğunda analist böyle bir tahminin “sorumsuzca yapıldığını” söyledi.

Peter Brandt, daha fazla fiyat düzeltmesi olasılığına dikkat çekmesine rağmen, tünelin sonunda bir ışık olduğuna işaret etti. Tahmini fiyat düzeltmelerinin ardından, Brandt uzun vadeli bir rallinin gerçekleşeceğine inanıyor. Peter Brandt açıklamalarında altcoinlerin hayranı olmadığını açıkça belirtti. Son zamanlarda  analist altcoinleri “hurda yığınına” benzeterek Beanie Babies ile karşılaştırdı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin