4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı
4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı

2019 yılı için ünlülerden Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin geleceği için karar yılı kadar zorlu olacak. 2017’de mucizevi bir başarı elde ettikten sonra, 2018’de dip seviyelere kadar düştü, kripto dünyası tarihinin en kötü yılını gördü. Şimdi, yeni yılda Bitcoin fiyat tahmini yapan çok sayıda tanınmış insan var.

2019 yılının en iyi 10 Bitcoin tahminini derledik. Belirtilen tahminlerin çoğu bilinen bazı ünlü kişiler ve finans kuruluşları tarafından oluşturuldu.

  1. Justin Sun tarafından Bitcoin fiyat tahmini

Justin Sun, ünlü kripto para TRON’un CEO’su. Neredeyse Justin’in her röportajında, diğer projeler hakkında konuşmaktan kaçınıyor ve son zamanlarda Bitcoin fiyat tahmini üzerine konuştuğu Hyoxing24 ile yapılan bir röportajda kendi kripto para biriminde tartışmaya devam ediyor. Ona göre, Bitcoin’in eski yerine bir kez daha ulaşması yaklaşık üç yıl alacak. Bu yılki Bitcoin fiyatının 3000 ila 5000 dolar arasında olacağını öngördü.

Ünlü analist Ronnie Moas

  1. Ronnie Moas tarafından Bitcoin fiyat tahmini

Ronnie Moas en iyi kripto para birimi analistlerinden biridir. Ronnie uzun zamandır kriptoda yer alıyor. Bitcoin fiyatı konusundaki öngörüsü, BTC’nin 2019 yılına kadar 28.000 dolaraa ulaşabileceği yönünde olmuştur. BTC talebinin azalan arz ile artacağı, Bitcoin kabul oranının önemli ölçüde arttığı ve Bitcoin arzının sınırsız olmadığını söyledi.

  1. Sonny Singh’in Bitcoin fiyat tahmini

Bitpay’in baş ticari sorumlusu Sonny Singh’e göre, Bitcoin fiyatı konusunda endişelenmenize gerek yok. 2015 yılında Bitcoin fiyatının öngörülmesi konusunda iddialı bir vizyona sahipti. Ayı koşusunun ardından bir boğa koşusunun Bitcoin için geri döneceğini ve bunun da çok olumlu bir şekilde olacağını öngördü. Bloomberg ile yakın tarihli bir röportajında, Bitcoin’in bu yıl sonuna kadar yaklaşık 15000 ila 20000 dolar arasında olacağını öngördü.

  1. Arthur Hayes tarafından Bitcoin fiyat tahmini

Bununla birlikte, kripto alan değişimi CEO’su BitMex, Arthur Hayes, kripto mekanının mevcut ayı akışını analiz ettikten sonra Bitcoin konusundaki öngörüsünü değiştirdi. Daha önce, Bitcoin fiyatının 50.000 dolara ulaşabileceğini öngördü. Ama şimdi Bitcoin tahminini son röportajda değiştirdi. Bitcoin’in 2019’un tamamı için düşüşünü sürdürmesi bekleniyor. Bu nedenle, Bitcoin fiyatı 2019 yılı boyunca 3000 dolar civarında olacağını belirtti.

  1. Sam Doctor tarafından Bitcoin fiyat tahmini

Sam Doctor, Fundstrat’ta Veri Bilimi Araştırmaları Başkanıdır. Borsa analizi ve piyasa stratejileri konularında bilgi sahibidir. 2019’da Bitcoin fiyatı konusundaki öngörüsü iki analizden oluşuyordu. Ona göre, ortalama olarak, Bitcoin fiyatının 36.000 dolara ulaşması bekleniyor. Ayrıca, Bitcoin fiyatının boğa koşusu, yeni donanım vb. Gibi çeşitli faktörlere bağlı olacağını belirtti. Ayrıca Bitcoin’in 20.000 ila 64.000 dolar arasında değişebileceğini belirtti.

Michael Novogratz: "Şirket bir sonraki dalgayı bekleyen sörfçü gibi."

  1. Michael Novogratz tarafından Bitcoin fiyat tahmini

Mike geniş bir pazarlama ve analiz sektörü bilgisine sahiptir. Goldman Sachs, Beat the Streets Wrestling gibi firmaların bir parçası olmuştur ve eski bir hedge fon şefidir. Bitcoin 2018’de başarısız olsa da, Bitcoin fiyatının 2019’un sonunda 20.000 dolara ulaşacağına inanıyor. Bakkt gibi kripto alanına yeni desteklerin gelişiminin Bitcoin’i arttıracağını belirtti. Mike şu anda Galaxy Digital’in kurucusudur.

Bobby Lee: “Tarih tekerrür eder ise bu fiyat seviyeleri gerçekleşecek.”

  1. Bobby Lee tarafından Bitcoin fiyat tahmini

Bobby Lee, Çin’in ilk kripto borsası olan BTCC’nin CEO’su. Aynı zamanda Litecoin’in kurucusu olan Charlie Lee’nin de kardeşidir. Bitcoin fiyatı hakkındaki öngörüsü, uzmanların çoğunun inandığı gibi yüksek değildi. Bir röportajında, Bitcoin’in 2020 yılına kadar düşüş eğiliminde olacağını ve 2500 dolar ‘a yakın kalacağını belirtti. Ancak, sonraki yıllar için öngörü tamamen boğa oldu. 2021’de 333 bin dolara kadar çıkabileceğini, ancak 2019 için Bitcoin’in acı çekmeye devam edeceğini söyledi.

Tim Draper: “Bitcoin 2022 yılına kadar 250.000 dolar olacak!”

  1. Tim Draper tarafından Bitcoin fiyat tahmini

Time Draper, bilinen ve deneyimli Bitcoin yatırımcılarından biridir. Bitcoin’in 2019’da ümit vaat eden bir yıl olduğunu öngördü. Draper’a göre, iki yıl içinde herkes Bitcoin’i kullanacak. Ayrıca, ayı koşusunun 2019’un başında biteceğini ve 2019’da güçlü bir boğanın geri döneceğini ve Bitcoin fiyatının çok hızlı bir şekilde artmasını sağlayacağını öngördü. Bitcoin fiyatının 2022’ye kadar yaklaşık 250.000 dolara ulaşabileceğini belirtti.

  1. Fran Strajnar’dan Bitcoin fiyat tahmini

Fran Strajnar, Brave New Coin olarak bilinen bir kripto firmasının CEO’su. 2019’da Bitcoin için çok olumlu ve iddialı bir öngörüsü var. Bitcoin fiyatının 2019 yılı sonunda nihayet 200.000 dolara varacağına inanıyor. Invers ile sahiplenme oranının sabit olacağı yakın tarihli bir röportajında ​​ekledi. Bu nedenle, Bitcoin’in bu yılsonuna kadar çok yükselmesine yardımcı olacak.

John McAfee: "Kışı görkemli bir bahar takip edecek."

  1. John McAfee tarafından Bitcoin fiyat tahmini

John McAfee tarafından yapılan Bitcoin fiyatının olağanüstü tahminini nasıl unutulabilir? John, McAfee yazılım şirketinin kurucusudur. Uzun süredir Bitcoin ile uğraşıyor. Hatta Bitcoin Satoshi Nakamoto’nun kurucusuyla şahsen tanıştığını iddia etti. Harika bir Bitcoin hayranıydı. 2019-2020 sonunda Bitcoin fiyatının 1 milyon dolar olacağını öngördü! Pratik olarak, fiyatın bu ölçüde olacağını tahmin etmek için çok erken görünüyor, ancak McAfee bu tahmin konusunda kendinden emin görünüyor.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin