featured

Cardano (ADA) rallisinin devam etme şansı yüksek! İşte sıradaki fiyat hedefleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA),bugün bir miktar yükseliş kaydederek yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

CoinMarketCap verilerine göre bugün, kripto para piyasası bugün genel olarak yeşilde işlem gördü.

Cardano (ADA) fiyat analizi:

Cardano fiyatı, son 24 saat içinde %1,26 oranında değer kazandı. Bu mütevazı artış, yükselişin devam edeceği konusunda umutları yeşertmeye yetti.

Cardano ADA

Gözde altcoin’in fiyatı saatlik grafikte 0,3108 dolarda bulunan direnç noktasını kırmayı başardı. Eğer alıcılar inisiyatifi elinde tutabilirse, yukarı yönlü hareket biraz daha devam edebilir. Bu senaryoda fiyat yarın 0,3150 dolar seviyesine kadar yükselişe devam edebilir.

Daha büyük zaman diliminde yatırımcılar, dünkü zirveye odaklanmalıdır. Günlük grafikteki mum, dünkü zirvenin üzerinde kapanırsa fiyat 0,32 dolara dokunabilir. Bu ihtimal hafta sonuna kadar geçerlidir.

Haftalık zaman diliminde, gözde altcoin’in fiyatı bir kez daha destek noktasından sıçramayı başardı. 0,30 dolar seviyesi desteğe çevrilene kadar alıcıların yükselişi devam ettirme şansı yüksek.

Bu bağlamda, önümüzdeki birkaç gün için en olası senaryo 0,32 dolar ve üzerindeki alana doğru bir harekettir.

ADA, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,3117 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin