featured

Analist Rob Sluymer: “Düşük volatilite, kripto para piyasaları için olumlu bir işaret.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarının ticaret hacmi azaldıkça ticarete devam eden birçok yatırımcı piyasalarda sabır ve kâr kaybetmeye başlıyor. Genel olarak değişken piyasalardaki bu alışılmadık ticaret faaliyetine rağmen, analist Rob Sluymer, bunun piyasaların gelecekteki başarısı için gerçekten iyi bir işaret olduğuna inanıyor.

Bitcoin (BTC) fiyat grafiği
Bitcoin (BTC) fiyat grafiği

Fundstrat’tan Rob Sluymer, boğa piyasası konusunda umutlu

Yazım sırasında Bitcoin, 6.465 dolar ve 6.800 dolar arasında eşi görülmemiş ticaret aralığında sıkışmış olarak 6.483 dolardan işlem görüyor. Fundstrat Global Advisors’tan analist Rob Sluymer, geçenlerde  düşüşte olan volatilite ve azalan ticaret hacmiyle ilgili bir yazı yazdı. Yatırımcıların henüz bekleyen bir boğa piyasası hakkında çok fazla heyecan duymamasına rağmen, umutlu olmak için sebepler olduğunu açıkladı. Sluymer konuya yönelik şunları söylüyor:

Yukarı yönlü büyük bir trend değişiminin yolda olduğuna hükmetmek için henüz erken olsa da her hafta kripto evreninde artan bir “umut ışığı” gelişiminin altını çizdik.

“Ethereum ve Bitcoin için cesaret verici teknik gelişmeler var.”

Sluymer düşük hacim, düşük volatilite ve birçok büyük kripto paranın fiyat listelerinde meydana gelen boğa sapmalarının bir sonraki boğa piyasasına yol açabileceğini belirtiyor. Sluymer açıklamalarına şunları ekliyor:

Volatilitede düşüş görmeye devam ediyoruz, birçok altcoin ve daha büyük piyasa hacmine sahip kripto paralar arasındaki düşük hacimler ve pozitif sapmalar, özellikle Ethereum ve Bitcoin için cesaret verici teknik gelişmeler.

Dikkatli bir şekilde iyimser olmasına rağmen Sluymer daha önce, yeni bir boğa piyasasının oluşması için, Bitcoin’in Eylül ayının en yüksek seviyesi olan 7.400 dolar seviyesini kesin olarak kırmasının kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin