Merakla beklenen dava başladı: Bitcoin ve altcoin’ler nasıl etkilenecek?
Merakla beklenen dava başladı: Bitcoin ve altcoin’ler nasıl etkilenecek?

Analist Ran Neuner: “Bitcoin’in fiyatı patlamak üzere.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para analisti ve CNBC sunucusu Ran Neuner, dün Twitter aracılığıyla Bitcoin fiyatının patlamak üzere olduğunu öne sürdü.

Analist Ran Neuner: “Ebeveynlerim için az önce Bitcoin aldım.”

Neuner, konuya yönelik  Twitter aracılığıyla şu paylaşımı yaptı:

Ebeveynlerim için az önce Bitcoin aldım.

Neuner, Bitcoin fiyatının yaklaşan bir yükselişe zemin hazırladığını belirtiyor. Analist, aynı gün yaptığı başka bir paylaşımda ise önemli bir fiyat hareketinin büyük olasılıkla ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’nun (SEC) birkaç Bitcoin ETF’si başvuruları üzerine beklenen kararına bağlı olduğunu vurguluyor. Ayrıca Neuner,  geçtiğimiz yıl “6.691 (11 Kasım)–20.000 (17 Aralık)” dolar arasındaki rallinin, “nakit uzlaşmalı Bitcoin vadeli işlem sözleşmesi beklentisi ve bunun piyasaya sürülmesinden kaynaklandığına” işaret ediyor.

“Bir Bitcoin ETF’si, gerçek bir Bitcoin satın almayı gerektirir.”

ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (CFTC) onayını takiben dünyanın en büyük vadeli işlem borsalarından CBOE ile CME, Bitcoin vadelilerini piyasaya sürme hakkına sahip oldu. CBOE, 11 Aralık’ta Bitcoin vadelilerini piyasaya süren ilk borsa oldu. Bitcoin bu gelişmelerle 17 Aralık’ta 20.000 dolar gibi yüksek bir seviyeden işlem gördü.

Analist, bir Bitcoin ETF’sinin “gerçek bir Bitcoin satın almayı gerektirdiğinden” bir Bitcoin sözleşmesinden “daha ​​büyük bir anlaşma” olduğunu iddia ediyor. Birçok yatırımcı Bitcoin ETF’lerinin Bitcoin’in daha fazla yatırımcıya ulaşmasına yardımcı olacağını düşünüyor. Çünkü bu durumda temel olarak dayanak varlığa yatırım yapmak zorunda kalmazlar.

Bitcoin ETF’si ile Bitcoin, Wall Street’te daha geniş ölçüde tanınabilir

Eğer bir Bitcoin ETF’si düzenlenmiş bir ABD borsasında listelenirse Bitcoin, Wall Street’te daha geniş ölçüde tanınabilir ve benimsenebilir. Geçtiğimiz günlerde SEC yayımladığı bir belgede, GraniteShares Bitcoin ETF ve GraniteShares Short Bitcoin ETF’sinin hisselerini listelemek ve ticaretini yapmak için önerilen kural değişikliğinde yeni bir güncelleme yaptı.

Thebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin