2018’deki çöküşü bilen analistten yepyeni Bitcoin tahmini geldi!
2018’deki çöküşü bilen analistten yepyeni Bitcoin tahmini geldi!

Ünlü analist Peter Brandt’tan müjde: ”Bitcoin parabolik büyümeye hazır.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü analist Peter Brandt, son zamanlarda Blockchain ve Bitcoin hayranları için çok heyecan verici olabilecek bazı haberleri sosyal medyada paylaştı. Brandt’a göre, Bitcoin yeni bir parabolik aşamaya girerse şaşırmayacağını söyledi. Bunun anlamını biliyor musun? Bu, bir sonraki boğa koşusunun tam köşede olabileceğine inandığı anlamına geliyor.

Bitcoin parabolik fazlar çok karlı boğa koşuları üretebilir

Şu anda, Bitcoin 5.000 ABD Dolarıdır ve yatırımcılar daha fazla bir şey olup olmadığını veya ani yükseliş olup olmayacağını bilmek için isteklidir. Bazı insanlar, en son direncin üstesinden gelindiğinden, pazarın birkaç kez yaşadığı parabolik hareketini başlatabileceğine inanıyor.

Bu parabolik fazlar çok karlı boğa koşuları üretebilir, bu nedenle pazardaki herkes bir sonraki hareketleri belirlemek için gözlerini dört açıyor.

Genellikle, tüm bunlar eksiklik korkusu (FOMO) başladığında başlar ve herkes çok para kazanırken bir parça Bitcoin ister. Bu büyük spekülatif bir aşamayı başlatır ve fiyatlar nihayet hızlı yükselmeye başladığında, yeni traderlar tekneyi kaçırmak istemezler.

Son her zaman aynıdır: Öfori sınırlarına ulaşır ve daha sonra büyük bir satış başlar. Bu muhtemelen bir sonraki ayı piyasasına yol açacaktır. Bitcoin genellikle çok döngüsel bir davranış sergiler, bu yüzden insanlar bunun bir kez daha olma ihtimalinden oldukça emindir.

Bitcoin dibe ulaştı mı?

Aralık 2018’de, boğa koşusunun başlamasından bu yana Bitcoin en düşük fiyatına ulaştı: 3.100 dolar. Bu, Peter Brandt tarafından endüstrinin dibe ulaşması olarak kabul edildi.

Bununla birlikte, bazı insanlar yeni bir düşük için hala yer olduğuna ve henüz piyasadaki oynaklıktan tamamen korunmadığımıza inanmaktadır. Bazı raporlar, Bitcoin’in 2,500 USD’den aşağıya düşeceğini doğrulamaktadır, ancak gerçek şu ki, ne olacağını kesin olarak kimse bilmiyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin