25 Mart Bitcoin analizi: BTC 7 bin doları aşabilecek mi?
25 Mart Bitcoin analizi: BTC 7 bin doları aşabilecek mi?

Analist Jadi Ziedins: “Bitcoin kurtulamayacağı bir eğilime sıkışmış görünüyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, bir analistin iddiasına göre son iki haftadır ‘kronik bir talep eksikliğinden’ kurtulamayacağı bir eğilime sıkışmış görünüyor. Analist Jadi Ziedins’e göre, Bitcoin’in görünümü yakın gelecekte parlak görünmüyor. Ayrıca Analist Jadi Ziedins, Bitcoin’de mevcut kronik talep eksikliğinin endişe verici olduğunu vurguluyor.

Analist Jadi Ziedins: “Bitcoin hala 6.800 dolar direncini kırmaya çalışıyor.”

Cracked.Market’tan Jani Ziedins’e göre Bitcoin’in görünümü yakın gelecekte parlak değil. Ziedins, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin hala 6.800 dolar direncini kırmaya çalışıyor. Alıcılar buradan almak isteselerdi çoktan almış olurlardı. Bu seviyelerde görülen kronik talep eksikliği önemli bir endişe kaynağı ve asgari düzeyde dirence giden yol daha düşüktür.

Kripto para sektöründeki çeşitli gelişmelere karşın Bitcoin’in fiyatı, 2.000 doların altında işlem görmeye başladığı 2017’nin Temmuz ayından bu yana ilk kez 30 günlükte 1.500 dolar gibi dar bir aralıkta işlem görüyor.

“Piyasa, Bitcoin’i bir değer deposu olarak kullanıyor.”

Element Digital Asset Management’ın analistlerine göre bu volatilite eksikliği, piyasanın Bitcoin’i bir değer deposu olarak kullanmaya başladığı anlamına gelebilir. Analistlere göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’nun (SEC), VanEck-SolidX Bitcoin ETF’si ile ilgili bekleyen kararı Bitcoin fiyatının şu anki aralığın dışında kalmasına yardımcı olabilir.

Bazıları, kripto para biriminin azalan oynaklığına rağmen, Bitcoin fiyatının geri geleceğine inanıyor.  Ayrıca kripto para fiyatlarındaki mevcut görünüm San Francisco merkezli Bitwise Asset Management’a göre kötü bir gösterge değil. Şirketin CEO’su Hunter Horsley ile küresel araştırma başkanı Matt Hougan, konuya yönelik şunları söyledi:

Bizim açımızdan ay boyunca meydana gelen hiçbir şey yoktu. Bunun yerine, yavaş ritimle ilerleme devam etti ki bu harika.

Bitcoin yazım sırasında, %0,43 oranında düşüşle 6.562 dolardan işlem görüyor. Lider kripto para birimi şu anda 113,5 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Bitcoin (BTC) fiyat grafiği
Bitcoin (BTC) fiyat grafiği

Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin