featured

Popüler analist Ethereum yükselişi için tarih verdi: “Bir rahatlama rallisi geliyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), 50 ve 200 MA seviyeleri arasında kısa vadeli bir düşüş eğilimiyle karşılaştı. Pek çok analist, 1,737 dolar civarındaki bir fiyat reddi sonucunda grafikte çift tepe formasyonunun oluşması ile fiyatın bir miktar daha düşüş yaşayacağını düşünüyor. Ayrıca, günlük RSI göstergesi de olumlu işaretlere sahip değil. Ek olarak, tarihsel veriler gözde altcoin’in Bitcoin’in halving etkinliği öncesinde genel olarak düşüş yaşadığını gösteriyor.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Tanınmış kripto analisti Crypto Tony, önümüzdeki aylarda Ethereum fiyatında bir rahatlama rallisinin gerçekleşeceğini düşünüyor. Ancak bu hareketin ardından 1,370 dolardaki destek noktasına doğru daha derin bir düzeltmenin geleceğini öngörüyor. Yükseliş ivmesi azalmadan önce Ethereum fiyatının 1,900 dolara kadar çıkabileceğini öne sürüyor. Özellikle Crypto Tony, daha önceki yıllarda gerçekleşen Bitcoin’in halving etkinlikleri ile bir karşılaştırma yaptı. Bu karşılaştırmaya göre analist, ETH fiyatının bu rahatlama rallisine Ekim ayında başlayacağını düşünüyor.

Ethereum ETH

Ethereum’un altcoin pazarındaki önemli rolü göz önüne alındığında Crypto Tony, çoğu altcoin’in hızlı fiyat artışları ve ardından düzeltmeler ile karakterize edilen benzer bir fiyat yörüngesini takip edeceğini öngörüyor.

Pazar görünümü

Ethereum ağı, 20 milyar doları aşan toplam kilitli değere (TVL) sahip olarak ekosistemine hâkim olmaya devam ediyor. Bu, diğer akıllı sözleşme odaklı blockchain’lerini gelecekteki büyüme beklentilerini güvence altına almak için EVM uyumlu ortamlar geliştirmeye teşvik etti. Ayrıca Ethereum’un zincir içi faaliyeti, son dönemdeki kripto ayı piyasasının yarattığı zorluklara rağmen sağlam kalıyor.

ETH, teknik göstergeler ve tarihsel eğilimler nedeniyle ani bir düşüş baskısıyla karşı karşıya kalırken, Crypto Tony’nin analizi yakın gelecekte potansiyel bir rahatlama rallisi olduğunu gösteriyor. Yatırımcıların bu gelişmeleri yakından takip etmesi ve değişken bir piyasada dikkatli davranması gerekiyor.

Altcoin’ler de dahil olmak üzere daha geniş kripto dünyasının da önümüzdeki aylarda benzer fiyat hareketleri yaşaması bekleniyor. Ethereum’un DeFi alanı üzerindeki devam eden etkisi, onun gelişen blockchain ekosistemindeki önemini vurguluyor.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin