featured

Polygon (MATIC) yüzde 60’lık bir ralliye hazırlanıyor: İşte, yükselişin başlayabilmesi için gerekli şartlar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polygon (MATIC) fiyatı, uzun vadeli alçalan direnç çizgisinin üzerine çıkmaya çalışıyor. Bu seviyenin kırılması veya reddedilmesi, gelecekteki trendin yönünü belirleyecektir.

Polygon (MATIC) direnci kırmaya çalışıyor

Günlük grafik analizinde fiyatın, yılın en yüksek noktası olan 1,57 dolara ulaştığı 28 Şubat’tan bu yana alçalan direnç çizgisinin altına aşağı yönlü hareket ettiği görülüyor. Bu düşüş sırasında 0,60 dolarda bulunan destek kaybedildi ve 29 Ağustos’ta bu seviye direnç olarak doğrulandı.

Bu doğrulama aynı zamanda alçalan direnç çizgisi üzerindeki son dokunuşa da işaret ederek düşüş eğilimini kesinleştiriyor. Ancak fiyat, bunlardan sonra yeniden ayağa kalktı ve şu anda bir çıkış girişiminde bulunuyor. MATIC fiyatı bu çizginin üzerine çıkmayı başarırsa %60 oranında bir artış yaşayarak 0,85 dolarda bulunan direnç noktasına ulaşabilir. Öte yandan eğer tekrar reddedilirse, en yakın destek noktası olan 0,35 dolara %35’lik bir düşüş beklenebilir.

Polygon (MATIC)

Fiyat hareketinde hâkim olan düşüş eğilimine rağmen günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), potansiyel bir yükselişe işaret ediyor. RSI şu anda 50’nin altında olmasına rağmen yükselişte. Daha da önemlisi, önemli bir yükseliş farklılığı sergiledi.

Bu farklılık, momentumdaki bir artışın fiyattaki bir düşüşe eşlik etmesi durumunda ortaya çıkar. Tipik olarak yükseliş eğiliminin tersine dönmesinden önce gelir. Yani MATIC fiyatı, uzun vadeli alçalan direnç çizgisinden bir kırılma gerçekleştirebilir.

MATIC fiyat tahmini: Bir kırılma gelecek mi?

Altcoin’in altı saatlik zaman dilimine bakıldığında da çelişkili sonuçlar ortaya çıkıyor.

Yükseliş yönünde fiyat, ay başından bu yana mevcut olan alçalan takozdan çıkış yaptı. Bu tür kırılmalar yükseliş eğiliminin işaretleridir ve genellikle önemli artışlara yol açar.

Düşüş tarafında fiyat, destek olarak doğrulamak yerine 0,53 dolarlık yatay alanın altına düştü.

0,53 dolarlık alan, 21 Ağustos’tan bu yana aralıklı olarak hem destek hem de direnç görevi gördüğü için çok önemldir. Bu nedenle, fiyatın bu bölgeyi geri kazanması ya da altına düşmesi gelecekteki trendi belirlemede kilit rol oynayacak.

Altı saatlik grafikteki RSI ise tam 50 seviyesinde. Bu da MATIC için belirsiz bir eğilimin işaretidir.

Polygon (MATIC)

Bu nedenle gelecekteki MATIC fiyat tahmini, altcoin’in 0,53 dolar seviyesindeki hareketine göre belirlenecektir. Alanın geri kazanılması aynı zamanda uzun vadeli direnç çizgisinin kırılmasına da neden olacağından %60’lık bir artışın yolu açılabilir. Ancak ret durumunda ise %35’lik bir düşüş bekleniyor.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin