featured

Analist bu altcoinler için tasfiyeden bahsetti: SOL ve RUNE fiyatında düşüş beklenirken Meme Kombat’ta son durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri- Kripto piyasası son 24 saatte yüzde 3 düşüşle 1,27 trilyon dolara geriledi. Bu düşüş, toplam işlem hacmini yüzde 20’den fazla azalttı. Analistler bu durumun birçok olası nedeninden bahsediyor. Öncelikle piyasada yaşanan satışlar ve spot Bitcoin ETF spekülasyonları dijital varlıklara olan ilgiyi azalttı.

ABD Merkez Bankası Fed’in iki kez üst üste faiz oranlarını sabit tutması da fiyatlar üzerinde etkili oldu. Ayrıca kripto piyasasının korku ve açgözlülük endeksi son 24 saat içinde 65’e geriledi. Ancak genel yönelim yükseliş eğiliminde.

42 binden fazla takipçisi olan tanınmış bir analist olan CryptoSoulz, kısa süre önce bir tweet yayınlayarak başta RUNE ve altcoinler hakkında gelecek için göz önünde bulundurulması gereken likidasyon seviyelerinin olasılıklarını açıkladı.

RUNE altcoini belirsizliğini koruyor…

THORChain fiyatı, kısa bir süre için konsolide bir aralıkta işlem gördü. Ardından fiyat piyasa yükselişi sırasında yüzde 40’ın üzerinde değer kazandı. Bugün itibariyle piyasa fiyat hareketinde bir düşüşle karşı karşıya kaldığı için fiyat aynı aralıkta seyrediyor.

Uzun vadeli likidasyonda 70 milyon dolardan fazlasına sahip olan RUNE tokenine ait grafik güçlü bir yeşil DELTA gösteriyor ve fiyatın önümüzdeki dönemde kısa bir süre bu değerleri geçeceğini gösteriyor. Piyasadaki yükseliş havasının ardından kripto para, bu süre zarfında portföyüne yüzde 40’ın üzerinde eklediği için büyük ilgi gördü.

Bunun yanı sıra teknik göstergeler düşüşe işaret ediyor. Analist, mevcut piyasa duygularını göz önünde bulundurduğunda tonekinin daha fazla likidite yaşayacağını öne sürüyor. Dahası RUNE’un tasfiye profilinde 1 ila 2.65 dolar arasında 2.75 milyon dolardan fazla para bulunuyor  ve bu durum düşüş işaret sayılıyor.

altcoin

Son olarak bu yazının yazıldığı sırasında THORChain’in fiyatı 2,98 dolardan işlem görüyordu ve fiyat bu aralıkta düşmeye devam ederse önemli bir satış yaşanabileceği düşünülüyor.

Solana popülaritesini kayıp mı ediyor?

Solana fiyatı, geçtiğimiz az boyunca önemli fiyat hareketleri yaşadı. Bu sırada yüzde 68’in üzerinde değer kazanarak en iyi performans gösteren altcoinler arasında girdi. CryptoSoulz kısa bir süre önce, analistin tasfiye seviyelerini vurguladığı Solana’nın bir analizini paylaştı. Solana şu anda Vadeli İşlemlerde 3 Milyar doların üzerinde likidasyona sahip.

Ayrıca altcoin 40 dolarda 40 milyondan fazla uzun likidasyona sahiptir. Fiyatın bu seviyeye yakın seyrettiği görüldü. Ancak son zamanlarda altcoinin fiyati yüzde 10’un üzerinde bir fiyat düşüşü yaşadı ve bu da fiyatın 40 dolar işaretinin altına düşmesine ve ivme kaybetmesine neden oldu.

Analist ayrıca 47 doların yerel zirve olacağını tahmin ediyor. Solana, yılın en yüksek seviyesi olan 44,78 doları kaydetti ve ardından fiyat düzeltmeye uğradı. Şu anda 39.74 dolar seviyesinde işlem görüyor.

CryptoSoulz, büyük kripto varlıkların ve altcoinlerin önümüzdeki dönemde bir toparlanmayı test etmeden önce değerlerinde bir tasfiye yaşamasını bekliyor. Kripto para analistinin görüşüne göre bu durum, genel olarak yeni bir ATH’ye yol açabilir.

Meme Kombat fiyatı yükseliyor…

İnteraktif bahis ve pasif stake seçenekleri ile oyun endüstrisini birleştiren bir proje olan Meme Kombat (MK)’in ön satışları son hızla devam ediyor. Eğlenceyle meme coinleri birleştiren bu proje, staking aracını kullanarak kullanıcıların kâr etmesini sağlıyor. Birçok yatırımcıya göre şu anda satın alınabilecek en iyi kripto varlıklar arasında yer alan Meme Kombat  (MK) fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 0,183 dolar.

https://twitter.com/Meme_Kombat/status/1720198664679805054

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

 

 

coinpedia

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin