featured

Kripto para analisti Lark Davis, ADA ve SOL performansını yorumluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Altcoin Daily’nin kurucu ortağı ve sunucusu Aaron Arnold, ADA’nın ve SOL’a göre daha düşük bir potansiyel sergilediğini açıkladı. Kripto para analisti Lark Davis ile yapılan röportaj sırasında, Cardano ve Solana’nın zaman içinde nasıl performans gösterdikleri tartışıldı.

Cardano (ADA) yavaş bir büyüme sergiliyor!

İlk olarak Cardano hakkında konuşan Lark Davis, altcoinin yıllarca yavaş bir yanma yaşadığından bahsetti. Dahası kripto para analisti zaman içinde 50 kat kâr elde edebildiğini ve kararından pişman olmadığını da vurguladı. Bununla birlikte Cardano’nun piyasada yavaş bir hızda büyüyor gibi göründüğünü de bildirdi.

ADA

Cardano’daki 300 toplam kilitli değer (TVL) büyümesine rağmen Lark Davis, Coinbase’in Tabanının Cardano’dan “muhtemelen çok daha fazla” olduğuna dikkat çekiyor. Lark Davis ayrıca Cardano’nun hâlâ güçlü bir topluluğa sahip olduğunu ve tüm ADA sahiplerinin “kamyon dolusu” para kazanmasını umduğunu belirtiyor. Cardano’dan nefret etmediğini ancak yavaş inovasyon ve yavaş TVL büyümesi konusunda endişeli olduğunu açıklıyor.

Solana (SOL) ağındaki kullanıcı sayısı artıyor

Solana söz konusu olduğunda Davis, Solana’nın muazzam ölçeklenebilirliğinden bahsediyor. Ayrıca Solana’nın topluluğunun da büyümekte olduğunu belirtiyor. Ayrıca Solana Pay’in Shopify ile entegre olması gibi benzer ortaklıkların Solana Ağına milyonlarca yeni kullanıcı getirebileceğini açıkladı.

CoinMarketCap’e göre Solana’nın yerel tokeni SOL 10. sırada yer alırken Cardano (ADA) yedinci sırada yer alıyor. Yedi gün içinde yüzde 6,26’lık bir artış yaşayan SOL şu anda 19,13 dolardan el değiştiriyor. Cardano ise yedi gün içinde yüzde 1,40’lık bir artış göstererek 0,2487 dolardan işlem görmeye başladı.

İki altcoinin fiyatları karşılaştırıldığında, Solana’nın yerel tokenı Cardano’dan biraz daha iyi performans gösterdi. ADA hâlâ 0,3 dolar seviyesinin altında işlem görse de SOL hafta içinde 19 dolar seviyesini aştı. Ancak zaman içinde son gelişmeler ve ortaklıklarla birlikte bu altcoinler için fiyat değişebilir.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin