featured

Son 24 saatte en çok kazandıran 5 kripto para…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinmarketCap’ten alınan veriler, Chainlink’in yerel kripto para birimi LINK’in son 24 saat içinde kripto para piyasasında en çok kazanan olduğunu gösteriyor. Marjinal bir kâr elde etmesine rağmen LINK, kripto para piyasasındaki göreceli dalgalanma eksikliğini yansıtarak kazananlar tablosunun zirvesinde yer aldı. CoinmarketCap’te en çok kazanan ilk 5 coin arasında ROSE, APE, CSPR ve NEXO yer alıyor.

En çok kazandıran 5 kripto para

1.Chainlink (LINK)

Chainlink, 18 Eylül 2023 Pazartesi gününe girerken kripto piyasasında en çok kazanan oldu. Blok zinciri soyutlama katmanı son 24 saat içinde yüzde 5,78 değer kazanarak yazının yazıldığı saat itibariyle 6,58 dolarlık bir fiyata ulaştı. LINK, CoinmarketCap’in küresel kripto para sıralamasında 19. sırada yer alan 3,66 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Dolaşımdaki toplam LINK token sayısı 556 milyondur.

2.Oasis Ağı (ROSE)

Oasis Network’ün yerel coin’i olan ROSE, CoinmarketCap’teki listede piyasa değeri bakımından 99. sırada yer almaktadır. Gizlilik özellikli ve ölçeklenebilir katman-bir blok zinciri ağını temsil etmektedir. 0,04203 dolardan işlem gören ROSE, son 24 saat içinde yüzde 3,95 değer kazandı. Bu rakam ROSE’u en çok kazananlar arasında ikinci sıraya yerleştiriyor. ROSE’un piyasa değeri 275 milyon dolar ve dolaşımdaki arzı 6,54 milyar ROSE token.

3.ApeCoin (APE)

kripto

ApeCoin, piyasa değerine göre 75. sıradaki kripto paradır. APE ekosisteminin yerel parasıdır ve merkezi olmayan topluluktaki katılımcıları teşvik etmek için kullanılır. ApeCoin 1,13dolar ile yüzde 3,47 değer kazanarak CoinmarketCap’in son 24 saatteki en yüksek üçüncü kazancını elde etti. ApeCoin’in piyasa değeri 416 milyon dolar ve 368,6 milyon APE token dolaşımda.

4.Casper (CSPR)

Casper’ın CSPR’si yüzde 3,41 değer kazanarak yazı yazıldığı sırada 0,03513 dolardan işlem gördü. Bu, CoinmarketCap’e göre onu dördüncü en yüksek kazançlı yapıyor. Casper’ın birincil tasarımı, blok zinciri teknolojisinin, akıllı sözleşmelerin ve DApp’lerin küresel olarak benimsenmesini artırmaya odaklanıyor. Piyasa değeri 397,7 milyon dolar ve dolaşımdaki 11,3 milyar CSPR token arzı ile genel olarak 76. dijital para birimi olarak yer alıyor.

5. Nexo (NEXO)

CoinmarketCap’e göre en çok kazanan beşinci token, önde gelen dijital varlık kurumu Nexo’nun arkasındaki kripto token NEXO oldu. NEXO, son 24 saat içinde yüzde 2,37 değer kazandıktan sonra yazım sırasında 0,5707 dolardan işlem gördü. NEXO blok zinciri tokenı, 320,2 milyon dolarlık piyasa değeri ve 560 milyon NEXO tokenlık dolaşım arzıyla CoinmarketCap’te 89. sırada yer alıyor.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin