kripto gelismeleri
Ana akım medya kriptolara nasıl bakıyor? Yakın vadeli kripto gelişmeleri

Ana akım medya kriptolara nasıl bakıyor? Yakın vadeli kripto gelişmeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve altcoinlerin ayı piyasasındaki son durumundan XRP’nin gerçek değerine kadar, burada Blockchain dünyasındaki bazı kırılma hikâyelerine sahne olan kripto gelişmeleri sizler için derlendi.

Bitcoin

Bloomberg Intelligence’den tecrübeli bir analist, Bitcoin’in fiyatının bir toparlanmadan önce düşeceğini düşünüyor.

Mike McGlone’a göre, kripto ekosisteminde büyük, öngörülemeyen haber değerine sahip bir olay meydana gelmedikçe, tüm göstergeler BTC’nin 1.500 dolara kadar gerileyebileceği yönünde ağır basıyor:

Bitcoin fiyatlarının 1.500 dolarlık ortalama bir değere ulaşmasını önlemek için çok az katalizör var.

McGlone yukarı yönlü eğilim olması durumunda ise piyasanın bu olumlu trendi sürdürebilecek güce sahip olduğunu düşünüyor:

Ancak bu yılki trend açıkça sürdürülebilir – bu olumlu bir trend. Eğilim daha düşük fiyatlar, daha düşük volatilite, düşen spekülasyon ve stabil coinlerin üstünlüğü yönünde.

Ripple ve XRP

Ripple, şirketin yatırım kolu Xpring’in lideri olan Ethan Beard ile yaptığı röportajda uzun bir açıklama yaptı.

Bu arada Forbes, XRP’nin dolaşımdaki tedarikini fiyat izleyicisinde güncellemeye karar verdi. Toplam tutar şu an XRP’nin toplam piyasa sermayesini 33 milyar dolara getiren Ripple’in sahip olduğu 55 milyar XRP’yi içeriyor. Buna karşılık, XRP’nin CoinMarketCap verilerine göre mevcut piyasa sermayesi 13,7 milyar dolar iken dolaşımdaki XRP tedariki 40,3 milyar olarak gözüküyor.

Ethereum ve Tron ile ilgili kripto gelişmeleri

Ethereum’u geliştiren Vitalik Buterin ve Tron kurucusu Justin Sun arasındaki gerginlik herkes tarafından biliniyor. Her ikisi de, platformlarının Pazar payına hâkim olmasını istediği için, bu hafta Twitter’da uzun zamandır devam eden bir laf dalaşına girdiler. Bu haftanın kripto gelişmeleri arasındaki en hararetli tartışmanın bu twit dizisi olduğunu söyleyebiliriz.

NEO

NEO, platformun ağı merkezden daha fazla dağıtmayı nasıl planladığını özetleyen yeni bir doküman yayınladı:

NEO ağının yönetimi şu anda iki yöntemden oluşmakta: zincir yönetimi ve off-chain yönetimi. Zinciri yönetimi, NEO sahiplerinin oyları ile seçilirken, dışarıdan yönetim, NEO Vakfı’nın desteğiyle yapılan seçimlere dayanmakta.

Yakın vadede, NEO Vakfı, merkezsizliğin zincir dışı yönetim yoluyla geliştirilmesine odaklanacak. Amaç, merkezsizlik sürecini, mutabakat nodelerini emniyetli ve güvenilir taraflara aktararak, düzenli bir şekilde hızlandırmak.

Nano

Geçenlerde ise Reddit’te Nano’nun hızını gösteren bir video yayınlandı. Bu videoda yapılan bir ödemenin yaklaşık 5 saniye içinde gerçekleştiği görülüyor.

IOTA

IOTA Vakfı, Nesnelerin İnterneti’ne (IoT) bağlı cihazlarda kullanılan iletişimi standartlaştırmak ve basitleştirmek için eCI@ss ile ortaklık kurduğunu söylüyor:

“ECl@ss, Lufthansa, Siemens, Staples, PBS Network ve Medtronic dahil olmak üzere dünya çapında önde gelen şirketlerden oluşan bir konsorsiyum ile bağlı cihazların sınıflandırılması ve tanımlanması için standartları oluşturuldu. Kuruluşun standartlaştırılmış kataloğu, şirketlerin cihaz yönetimi ile ilişkili maliyetleri düşürürken, diğer yandan da güvenilir kimlik belirleme ve IoT aygıtları arasında basitleştirilmiş iletişimi hızlı bir şekilde sunmalarını sağlıyor. ”

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin