AmEx Blockchain patent başvurusu yayınlandı
AmEx Blockchain patent başvurusu yayınlandı

AmEx Blockchain patent başvurusu yayınlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

American Express’in bugün halka açıkladığı bir patent başvurusu, geliştirmeye çalıştığı bir dizi AmEx Blockchain teknolojisini içeriyor.

Patente göre AmEx müşterilere geleneksel makbuzlar ve banka ekstrelerinin yanı sıra işlemlere ilişkin kanıt ve kayıtları sağlayabilecekleri yolları genişletmeye çalışıyor. Önerilen teknoloji Blockchain’in yerleşik güvenlik ve doğrulama yeteneklerini kullanacak ve muhtemelen ödemesi yapılmış olan otel odası, kiralık araba gibi hizmetlerin ödenen kartla otomatik olarak kapılarının açılıp kullanımının sağlanmasını gerçekleştirecek.

AmEx Blockchain için Hyperledger ortaklığı

AmEx Blockchain için başvurduğu patentlere göre, harcama modellerine dayalı ödülleri özelleştirmek için önceki ödeme alışkanlıklarını takip edecek. Bu patentler için AmEx, Blockchain teknolojisinin çeşitli uygulamalarını çeşitli ürünlere genişletmeyi amaçlayan bir Blockchain konsorsiyumu olan Hyperledger ile ortaklık kurdu.

AmEx’in Blockchain’e yönelik girişimleri, geleneksel finans ve Blockchain teknolojilerinin birleşimi adına bir başka adımı temsil ediyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin