KuCoin Borsası Stellar (XLM) tokenini listeliyor
KuCoin Borsası Stellar (XLM) tokenini listeliyor

KuCoin Borsası Stellar (XLM) tokenini listeliyor: XLM fiyatları artışa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KuCoin Borsası bugün Stellar (XLM) tokenini platformuna eklediğini duyurdu. Borsa aracılığıyla şimdi XLM/BTC ve XLM/ETH gibi ticaret çiftleri ile işlem yapılabilir.

Stellar (XLM) hakkında

Stellar Lumens, 2014 yılında geliştiricilerden oluşan bir ekip tarafından piyasaya sürülen bir kripto paradır. Mt Gox ve Ripple’ın yaratıcısı Jed McCaleb tarafından ortaklaşa kurulan Stellar Lumens, finansal kuruluşlar arasında ödemelere izin veren açık kaynaklı bir ağdır.

Stellar, kendisini geleceğin bankacılığı olarak niteliyor ve bu alanda Ripple’ın en büyük rakibi olarak görülüyor. Stellar, Ripple gibi birkaç saniye transfer süresi olan ve Ripple’dan daha ucuz transfer ücreti bulunan XLM, her geçen gün daha fazla takipçi ediniyor. Stellar’ın diğer öne çıkan özelliği ise arkasındaki geliştirici ve danışman ekibinin önemi. İlk Bitcoin borsasının kurucularından, çok önemli yatırımcılara kadar güçlü bir ekipçe destekleniyor. Stellar platformu sahip olduğu merkezsiz ve dağıtımlı yapı itibariyle finansal işlemler esnasında karşılaşılabilecek her türlü riski ortadan kaldırıyor.

Stellar (XLM) fiyat grafiği
Stellar (XLM) fiyat grafiği

Stellar fiyatında son durum

Stellar yazım sırasında, %6,7 oranında artışla 0,23 dolardan işlem görüyor. Stellar şu anda 4,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle 7. sırada yer alıyor.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin